Moda

Must have – 10 stvari koje svaka žena mora imati u svom ormaru

Napisao H. H.

Morate znati koje su najpotrebnije stvari bez kojih ne može biti nijedan ormar. Prvo nabavite ove, a sve ostalo će biti lako.1.

Mala crna haljina

Broj jedan na listi, bez obzira koliko zahtjevni ludi trendovi pokušavaju, nemoguće je izbaciti je s prvog mjesta.

2. Torbe s kopčom

Odlične za sezonu zabava i izvan nje. Elegantne i udobne.

3. Farmerice

Ukoliko pitate Victoriu Beckham, žena nikad ne može imati dovoljan broj farmerica. Dvoje su polazna tačka. Nešto tamno i usko je odlično za noć, dok su ležernije odlične za duge šetnje vikendom.

4. Crveni lak za nokte

Bljesak crvene na lijepo uređenim noktima može učiniti da čak i u farmericama i majici izgledate glamurozno.

5. Kvalitetan fen za kosu

Postoji razlog zašto vaša kosa uvijek izgleda zadivljujuće kada izađete iz frizerskog salona, a to ima veze kako s vještinama frizera tako i sa fenom za kosu.

6. Svileni donji veš / pidžama

Važnost investiranja u donji veš čini da se osjećate sexy i poput božanstvene žene – tako da ne treba biti potcijenjeno. Zapamtite, to radite isključivo radi sebe, ne za nekog drugog.

7. Dobro skrojene pantalone

Ovo će vam poslužiti za svaku sezonu. Ove godine potražite širi model s visočijim strukom, kako biste bili u skladu s trendovima.

8. Maskara za volumen

Neka vam uvijek bude u torbi – nikada ne znate kada će vam zatrebati

9. Ravne crne čizme

Ravne crne čizme su dobre za visoke žene, ali i niske i bucmaste također mogu nositi ravne čizme. Pravi izgled koji je najbolji za svaku ženu diktiran je njenom obliku tijela. Tako da svaka djevojka mora eksperimentisati kako bi pronašla izgled koji joj najbolje pristaje.

10. Ogrlica

Ne postoji ništa što vas može učiniti zadovoljnijom od toga da se dotjerate jednostavnom majicom i nečim nevjerovatnim iz kutijice za nakit. Nije potrebno da bude skupa. Pokažite svoj sjaj i sofisticiranost sa zadivljujućom ogrlicom.

Cure.ba

Komentari

komentara