Moda

Jednostavni trikovi – Moda koja produžava noge: 5 trikova do stasa supermodela

Napisao H. H.

Većina žena će se složiti da kada je dužina nogu u pitanju nekoliko dodatnih centimetara nikada nije na odmet. Otkrivamo vam kako da uz pravi odabir cipela i nekoliko jednostavnih trikova postignete upravo ovaj efekat.

1. Nosite štikle

Ovo je svakako najlakši i već mnogo puta dokazan način da učinite svoje noge dužim. Osim što vizuelno produžuju vaše noge, visoke štikle unose dozu šika i sofisticiranosti u većinu odevnih kombinacija.

2. Nosite cipele na štiklu u boji kože

Svaki put kada odlučite da obučete nešto kratko – suknju, haljinu ili šorts, a uz to želite i duge noge, ono što treba vašem outfitu su cipele u boji kože. Cipele u nijansama koje su približne boji vaše kože stvoriće efekat jedne kontinuirane linije, što doprinosi iluziji dugih nogu.

 

3. Pametno birajte garderobu

Postoji mnogo načina da vam noge izgledaju duže, samo ukoliko pažljivo birate šta ćete obući. U zavisnosti od vaše građe, određeni stilovi mogu učiniti da izgledate viši nego što jeste, dok vas neki drugi mogu učiniti nižim, pa ih treba izbegavati. Jedan od stilskih trikova koji odgovara svim tipovima građe je monohromatski look koji podrazumeva oblačenje u samo jednu boju, ili crno – bele kombinacije.

 

4. Vežbajte jogu

Joga je jedan od najopuštajućih načina da sagorite kalorije, ali i više od toga. Postoji nekoliko vežbi koje poboljšavaju držanje i produžuju noge. Naravno da se drastične promene neće dogoditi preko noći. Morate biti istrajni i ubaciti jogu u svakodnenu dnevnu rutinu.

 

5. Trik sa ulošcima za cipele

Ovo su veoma diskretne “nevidljive” štikle koje možete ubaciti u svoje cipele kako bi dobile nekoliko dodatnih centimetara. Ovi umeci ne funkcionišu u svim vrstama cipela pa ih je čak najbolje nositi u patikama. I u ovom slučaju rezultat je vizuelni efekat dužih nogu.

nadlanu.com

Komentari

komentara