Moda

Trebate inspiraciju – Osvježite stil: Top 7 ljetnih boja i kako ih nositi

Napisao admin

Od modne piste do šetališta, žarke boje su naj ljetni trend. Bilo da nosite jednu nijansu od glave do pete ili naglasite outfit nekim dodatkom u drugoj boji, evo koje su top boje ove sezone i kako ih nositi.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Crna

Uvijek chic i upotrebljiva, crna je sofisticirana i elegantna te ju možete nositi čitave godine. Za ljetne večeri kombinirajte crnu odjeću sa zlatnim dodacima. Izazovno će izgledati i ako haljina ili bluza imaju čipkaste detalje.

Koraljna

Za stilsku zaigranost ljetne garderobe zadužene su sve nijanse koraljne boje. Odjevnu kombinaciju ‘začinite’ ljetnim cipelama na visoku petu u koraljnoj boji, komadom nakita, ružem na usnama ili lakom za nokte koraljne boje.

Denver plava

Samo naprijed, izrazite se i budite neustrašivi, plava boja postoji da biste bili primijećeni. I najobičniji outfit ćete osvježiti ako mu dodate plavu clutch torbicu, plavi komad nakita ili plavo sjenilo za oči.

Ružičasta

Zavodljiva, ženstvena i fantastična, ružičasta boja je idealna za upotpuniti ljetnu odjevnu kombinaciju. Ljetnu haljinu iskombinirajte s ružičastim cipelama ili se odlučite za ružičasti ruž.

Tirkizna

istaknite svoju jedinstvenu osobnost nijansama tirkizne boje, idealne boje za ljetne i vruće dane. Naglasite outfit tirkiznom torbicom ili lakom za nokte.

Srebrna

Metalik je must-have ove sezone, a srebrni detalji su nezaobilazan ljetni trend. Upotpunite outfit srebrnim remenom, lančićem ili naušnicama.

Bijela

S bijelom bojom ljeti ne možete pogriješiti bez obzira za što se odlučili. Bluza, šešir, sunčane naočale s bijelim okvirima, haljina, jaknica ili lak za nokte…, sve što odaberete idealno je za ljetni stil.

magazin.hr

Komentari

komentara