Moda

Ženski um – Zastrašujuća navika žena, imate li je i vi?

Napisao admin

Da su žene i više nego opterećene svojom kilažom, pokazalo je najnovije istraživanje. Naime, rezultati su i više nego šokantni.


Farmerice (Foto: Cure.ba)

Žene su toliko opterećene kilogramima  da gotovo uvijek kupuju manje traperice  u nadi da će jednog dana ući u njih . Studija koja je došla do ove činjenice rađena je u suradnji s preko 1.000 žena koje su potvrdile da uglavnom ne žele sebi priznati koji broj odjeće nose, već gotovo uvijek kupuju komade koji su za broj manji.

Pa tako čak 40 posto pripadnica nježnijeg spola u svom ormaru ima toliko uske traperice da jedva mogu ih navuku , ne želeći sebi priznati svoju realnu kilažu.

Istraživanje je, također, pokazalo da čak 87 posto žena džins nosi barem jednom u toku tjedna, a čak 60 posto dama ga gotovo redovito nosi na posao.

Bez obzira na ljubav prema trapericama, čak šest od deset žena ima problem s pronalaženjem idelnog kroja i broja , što često rezultira sasvim Pogrešam kupnjom. Ipak, to ne sprečava žene da traperice smatraju svojim omiljenim odjevnim predmetom, s obzirom na to da ne postoji žena koja nema barem jedan par u svom ormaru.

telegraf.rs

Komentari

komentara