Moda

Par savjeta – Kako ćete vizuelno smanjiti svoje grudi

Napisao admin

Velike grudi su oličenje plodnosti, ženstvenosti i seksipila. Mnoge žene sanjaju o većim grudima, ali takođe ima i onih kojima su velike grudi strašan teret.


Grudi (foto: doznajemo)

Ponekad žena, jednostavno nije građena da ponese težinu velikih grudi. A sa druge strane imamo žene koje smatraju da se njihovim grudima pridaje mnogo nepotrebne pažnje, zbog čega se one osjećaju neugodno, pa otud i zelja za smanjenjem grudi. Operacija može biti veoma skupa i sobom nosi određene rizike. Naši savjeti ce pomoći onim ženama koje žele da sakriju i ni u kom slučaju ne žele da naglašavaju svoje grudi. 

Grudnjak – Kvalitetan grudnjak sa pojačanim dodatkom za potporu  jako je važan za žene sa velikim grudima. Posebno ako se bavite sportom, morate imati super- potporni sportski grudnjak, da biste izbjegli bol i pucanje kapilara. Razmislite o grudnjaku od spandeksa ili likre, jer su ovi materijali  elasticni, a mogu “spljoštiti” vaše grudi da izgledaju manje.

Minimajzer grudnjak je specijalno dizajniran za žene sa velikim grudima i prilično mogu smanjiti vaše grudi bez operacije. Sa minimajzerom grudi možete smanjiti za jedan ili dva broja. Ovaj grudnjak pruža punu podršku grudima i  pokriva ih cijele. Opet, oprezno sa nošenjem minimajzera svaki dan, jer svakodnevno “stiskanje” grudi (što ovaj grudnjak radi), nije najidealnije rješenje, piše zenasamja.me.

Što se tiče bretela na grudnjaku, nemojte izabrati tanke bretele, jer će one u kontrastu sa vašim ramenima i grudima učiniti grudi još većim. Birajte šire bretele, jer će one pružiti još i dodatnu podršku grudima.

Rublje – Izaberite rublje sa žicom. Babydoll sa ugrađenom žicom i korzeti, pružaju dobru podršku veliki grudima. Korzet koji ide ispod grudi, ne pruža nikakvu podršku, ali steže vaš grudni koš, što može da smanji grudi. Grudnjak – korzet (longline grudnjak) je takodje dobra i seksi opcija za smanjenje grudi, jer se grudnjak ne pomjera na leđima, a pruža dobru podršku s prednje strane, a ujedno je odličan za pravilno držanje tijela.

Izbjegavajte grudnjake sa volanima i naborima. Takođe, izbjegavajte džepove i bilo kakve dodatke u predjelu grudi, koji odvlače pažnju na vaše grudi i vizuelno ih povećava. Birajte jednostavne top-ove koji će produžiti vaš torzo. Držite se podalje od uskih top-ova, jer oni naglašavaju veličinu grudi.

Dekolte – Koristite V izreze da vizuelno smanjite grudi. U širokom luku izbjegavajte okrugle okovratnike, jer povećavaju grudi. Nosite nakit i dodatke kao što su šalovi, visoko uz vrat i oni će tako skrenuti pažnju sa grudi na lice

Boje – Tamne boje smanjuju, svijetle boje uvećavaju. Tamnije boje će smanjiti vaše grudi, dok će slika preko grudi, pruge ili uzorak skrenuti pažnju baš na grudi.

cure.ba

Komentari

komentara