Moda Video

Molila voditelja da isječe izjavu – Severina priznala nešto zbog čega je zažalila (VIDEO)

Napisao admin

Pjevačica otkrila veoma zanimljive stvari u "Ami G Show-u".


Severina (foto: smedia)

Pjevačica Severina Vučković uoči svog velikog koncerta u beogradskoj “Kombank areni” gostovala je u emisiji “Ami G Show” i kroz razgovor sa njim otkrila mnoge detalje iz svog privatnog i poslovnog života. Kako je emisija odmicala tako je i sama pjevačica bila sve opuštenija. Pošto je u jednom trenutku zaplakala, pred kraj emisije je željela da se oraspoloži i nasmeje dirnute gledaoce pa se sjetila “Paparaco lova” i situacije koja joj se desila sa njima.

– Kada smo se vraćali iz Vršca skrenuli smo u kukuruze, ali nismo imali pojma da nas oni prate. Mi smo skrenuli u kukuruze jer smo morali na toalet. A u kukuruzu nismo našli toalet – počela je Severina svoju priču kroz smijeh, a zatim nastavila:

– Onda nam je dojavio menadžer koji radi s nama da nas je pratio “Paparaco lov”. Ja sam se mislila to će biti vrhunac moje karijere. Ja u kukuruzu. Mislila sam se ulazim u one velikane kada Ejmi Vajnhaus ide u brushalteru i puši džoint a paparaci je slikaju, Britni Spirs leži mrtva po podu i ja u kukuruzu. To je to – otkrila je pjevačica što je sve u studiju ali i kraj malih ekrana vjerovatno, navelo na gromoglasan smijeh.

Seve je kroz iskren smijeh ispričala kako su ona i njen menadžer Tomica “vršili nuždu” dva metra jedno od drugog, pa još i ćaskali kako je bilo lijepo na koncertu. Onda se setila da je možda otkrila više nego što je trebalo, pa je rekla Ognjenu:

– Molim vas izbacite ovo. Molim vas – rekla je Seve.

Njeno prisjećanje možete da pogledate OVDJE.

smedia

Komentari

komentara