Moda

Nosite ih uz šorc i suknje – duge kratke, lepršave, pencil – Tenisice su pravi hit!

Napisao admin

Iako su nekada bile rezervisane isključivo za vježbanje, tenisice bi ovog proljeća mogle biti ultimativni 'fashion' komad koji bi, više od bilo koje druge obuće, mogao naglasiti vaš modni stil.


Tenisice su pravi hit (foto: ljepota.ba)

Ranije su se nosile uz trenirke ili traperice, no želite li sada biti u trendu nosite ih uz šorc i suknje – duge kratke, lepršave, pencil… kakve god želite

Kada je o fashion kombinacijama s tenicicama riječ, vrijedi pravilo:  što više, to bolje! Proteklih su sezona u proljeće ulice bile preplavljene najrazličitiji modeli šarenih tenisica, pa će nesumnjivo tako biti i ove godine. Još donedavno sportski brandovi nisu obraćali preveliku pažnju dizajnu, no sada su sve češće suradnje s najprestižnijim dizajnerima poput primjerice Stelle McCartney ili Jeremy Scotta za Adidas.

Ni ‘high street’ brandovima nije trebalo dugo da prepoznaju potencijal, pa su i oni ponudili zanimljiv dizajn tenisica po prihvatljivim cijenama. U njihove trgovine već su stigli najnoviji modeli, a među njima odličnom i trendi ponudom ističe se New Yorker.

No, osim New Yorkera zgodne modele nude i u H&M-u, Bershki, Pull&Bearu ili primjerice Zari u kojoj ćete pronaći i najfashion modele. U tenisicama ovih brandova nećete ići u teretanu, joggirati ili planinariti, ali to im i nije svrha. No, za šetnju gradom iz ‘high street’ dućana bit će i više nego dovoljni.

ljepota.ba

Komentari

komentara