Moda

Savjeti – Sakrijete stomačić

Napisao admin

Mnoge od nas, imaju mali stomačić, ali to naravno ne želimo da drugi znaju. Kako ga onda zakamuflirati?


Žena (Foto: Cure.ba)

Ako mislite da je rješenje ovog problema u vrećastoj odjeći i da tako izgledate dobro i cool, niste upravu. Prevelikom i širokom odjećom, obično dobijama potpuno suprotan efekat od onog koji priželjkujemo. Stoga, držite se svoje veličine!

Radije si priuštili lepršave haljinice koje ćete kaišem stegnuti odmah ispod grudi. Lepršavo je vrlo ženstveno, a kaišem ćete istaći, grudi. 

Još jedan odličan komad garderobe koji savršeno ističe siluetu i grudi jeste strukirani sako. Zakopčajte samo jedno dugme ispod grudi, i svoj look upotpunite zanimljivim nakitom ili maramom. Zapamtite – ističite atribute i sve što mislite da je lijepo na vama kako bi ste svu pažnju skrenuli na te dijelove sebe, a ne na one s kojim i niste baš zadovoljni.

Tamne boje su, također, apsolutni favorit među modnim trikovima! U njima ćete izgledati vitkije jer one ne ističu vašu figuru kao što to čine svijetle boje.

Zaboravite na plitke farmerice koje vam se usijeku i izbace u prvi plan sve ono što želite da sakrijete! Pantalone sa dubljim, višim strukom savršene su za vas jer će vam sakriti salce oko struka.

Raznim ukrasima i detaljima ističite druge dijelove tijela, ali s modnim dodacima što dalje od stomaka! Kaiš? Da, ali samo ispod grudi, nikako njime ne stežite dodatno struk kako ne bi sve ispalo van!

Držite se debljih i čvršćih tkanina, a izbjegavajte tanke i prozirne koje se lijepe za vas!

cure.ba

Komentari

komentara