Moda

TREND: O ukusima se raspravlja

Napisao H. H.

Nije uopće loša ideja s najboljom prijateljicom baciti se u istraživanje proljetnih kolekcija. Uostalom, nisu li naše najbolje frendice i naše superjunakinje koje mnoštvo trenutaka čine nezaboravnima?

One su idealne suputnice i u svim našim shopping pohodima, detaljnim analizama izloga, lutanjima između šarenih vješalica i (ne)ozbiljnim razgovorima uz šalicu kave. Osim toga, četiri ruke lakše nose svu odjeću koju želite isprobati, i one su sigurno tu da udijele stilistički savjet poput pravog profesionalca.
Frendica će vas iskreno odmjeriti od glave do pete, izazvati da isprobate onu kratku cvjetnu haljinu za koju mislite da vam ne stoji baš najbolje ili pronaći pravi dragulj koji vam je promaknuo.
A kad se tako sređene prošetate, sigurno će pasti i zajednički selfie u ogledalu, uz super svjetlo, nove outfite i puno smijeha. Kako su proljetne kolekcije već stigle u Westgate Shopping City, sada je pravo vrijeme da uzmete svoju najbolju frendicu za ruku i uputite se u život.
Baš kao što su to učinile Paula Puškaš i Lucija Raić iz agencije Taliamodel pred objektivom poznatog street style fotografa Gorana Čižmešije!

Komentari

komentara