Ljubav i veze

Tko sad? Novo vjenčanje u porodici Kardashian

Napisao H. H.

To će joj biti treći put

JEDNA od njih ponovno je odlučila stati pred oltar.
To će joj biti treći put, a radi se o “mozgu operacije Kardashian”, kako ju često nazivaju mediji, 61-godišnjoj Kris Jenner.

Kako se šuška, mama Kardashian planira proljetno vjenčanje sa svojim 36 godina mlađim dečkom, Coreyjem Gambleom, koji zarađuje kao jedan od menadžera slavnog pjevača Justina Biebera.

Par je zajedno od listopada 2014. godine, no tada nitko nije vjerovao ni da će ostati zajedno više od nekoliko mjeseci. No, sudeći po scenama iz obiteljskog showa “Keeping Up With The Kardashians”, Corey se pokazao kao vrlo brižan i normalan partner. No, je li u pitanju vrhunska gluma ili prava ljubav, to nitko ne zna sa sigurnošću.

Prvi brak, sposobna menadžerica sklopila je s odvjetnikom Robom Kardashianom, s kojim je dobila tri kćeri i sina. Par se rastao 1991. godine, no ostali su u bliskim odnosima sve do njegove smrti 2003. godine.

Drugi put, Kris se udala za Olimpijca Brucea Jennera, s kojima je dobila dvije kćeri, Kendall i Kylie, a nakon razvoda 2013. godine, Bruce je cijelom svijetu priznao kako želi biti žena te je promijenio ime u Caitlyn.

Za Coreyja bi najbolji scenarij bio da do razvoda baš nikada ne dođe…

 

Komentari

komentara