Ljubav i veze

Neki žele privatnost, drugi varaju – Svaki peti muškarac ima tajni e-mail koji skriva od partnerice

Napisao admin

Dvije trećine muškaraca ne dijeli lozinke za svoje e-mail račune i društvene mreže s partnericama, otkrila je studija računalne tvrtke BullGuard.


Muškarac (Foto: Cure.ba)

Smatraju kako time štite svoju privatnost, a dodatne sigurnosti radi svaki peti muškarac ima tajni e-mail koji ne spominje svojoj partnerici, piše Daily Mail. 

Takve tajne e-mail adrese i drugi profili najčešće im služe za dopisivanje s bivšom partnericom ili s nekim koga njihova sadašnja partnerica ne voli. Dok je kod nekih tajanstvenost dobronamjerna, neki namjerno inzistiraju na svojoj privatnosti kako bi spriječili da njihova partnerica ne sazna za postojanje ljubavnice ili da nema uvid u njihovo financijsko stanje.

Jedan od dvadeset muškaraca čak posjeduje i mobitel za koji njihove partnerice ne znaju kako bi mogli sigurno komunicirati s ljubavnicom. Kako bi izbjegli moguće svađe, oko 77 posto muškaraca redovito briše SMS poruke, prenosi 24sata.

– Nije isključivo riječ o tome da muškarci koji nešto skrivaju varaju svoje partnerice, jer mnogi od njih misle kako naprosto imaju pravo određene dijelove svog života zadržati za sebe – kaže direktor BullGuarda, Mike Hodges.

Dodao je kako su muškarci svjesni da nedužni flert s kolegicom s posla preko e-maila može uzrokovati ozbiljne probleme u njihovom braku.

– Oko 18 posto muškaraca koje vodi osjećaj krivnje sa svoga će računala izbrisati fotografije i video porno sadržaja jer znaju da se to neće svidjeti njihovoj partnerici – dodao je Hodges.

cure.ba

Komentari

komentara