Ljubav i veze

Vjenčanje usred Beča: Balkanska mis trans se udala za milionera, među gostima i hodža!

Napisao H. H.

Jelena Klajnšnic, jedna od najljepših srbijanskih transrodnih osoba, udala se nedavno u Beču. Jelena je u srijedu, 14. decembra, sudbonosno da rekla Patriku, euromilioneru koji se bavi finansijama, a koji je pola Amerikanac, pola Austrijanac, piše alo.rs.

Ceremonija vjenčanja održana je u općini u Beču, nakon čega su mladenci sa tridesetak svatova slavili u restoranu “Nacional” u bečkom 15. bicirku.

mis-3

Mladenci prošetali centrom Beča

Cijelo veče slavilo se uz narodnjake, a u lumpovanju su prednjačili mladoženja i gosti s njegove strane.

– Jelenu su, po srbijanskim običajima, mladoženjini morali da kupe. Prodao ju je Stefan, poznatiji kao transaktivistkinja Štefica, pošto je Jelenin brat poginuo, a ona Stefana gleda kao brata. Jelena je prodata za 1.000 eura.

Interesantno je da je otac Jeleninog muža bio evangelistički svešetnik, kao i da je među gostima na vjenčanju bio i hodža.

mis-2

Prvi poljubac pred matičarem

Jelena je, inače, poznata po tome što je 2013. godine na izboru u Beču osvojila titulu balkanske mis trans, kao i po tome što je sa folk pjevačicom Stojankom Novaković Stojom prošle godine snimila spot za pesmu “Ti, brate, imaš sve”. Mnogi je smatraju i nezvaničnom dvojnicom Jelene Karleuše.

Jelena je rođena u Zaječaru, završila je Pravni fakultet u Beču, a živi i radi na relaciji Beograd-Beč. Kao transrodna osoba do sada je više puta učestvovala u akcijama vezanim za LGBT prava.

Svatovi platili kaznu zbog lumpovanja

Da se na vjenčanju lumpovalo pokazuje i to što su svatovi ispred restorana zapalili baklju, zbog čega su reagovali vatrogasci i policija. Ipak, kad su čuli da je iječ o svadbi, odlučili su da budu blagi i naplatili su im kaznu od svega 35 eura.

Komentari

komentara