Ljubav i veze

Ako imaš ove karakteristike, muškarci će bježati od tebe

Napisao H. H.

Znaš li što muškarci vole kod žena? Sigurni smo da si uspjela nabrojati barem tri stvari, a bi li s jednakom lakoćom mogla nabrojati stvari koje ih odbijaju? Mi ih znamo nekoliko, a ako se prepoznaješ u njima, vjerojatno baš i nisi popularna među muškarcima:

Bahatost

Bezobrazne, nepristupačne žene osvoje muškarca samo i isključivo u filmovima. U stvarnom životu puno bolje prolaze one koje se ne drže kao boginje i ne tretiraju muškarca koji im se obraća kao običnog podanika.

Potreba za tračanjem

Znamo da je ponekad gušt, ali većina muškaraca ne podnosi žene koje se bave pričanjem ružnih stvari o drugim ljudima.

Negativan stav

Svatko može imati loš dan, ali ako si cijelo vrijeme namrštena i djeluješ kao da ti cijeli svijet ide na živce, većina će te muškaraca ostaviti na miru.

Neopisiva želja za vezom

Žene koje u svakom muškarcu koji prođe pored njih vide potencijalnog muža zrače energijom od koje muškarci bježe. Oni mogu nanjušiti ženu koja se samo želi skrasiti, a od takve će se brzinski udaljiti.

Nesigurnost

Ako misliš da si krajnje nezanimljiva, dosadna i vjeruješ kako ti baš nitko ne bi trebao prići, upravo to će se i dogoditi. Samopouzdanje privlači ljude, nesigurnost šalje signal da je bolje da se drže po strani,piše http://www.pogled.ba/

Komentari

komentara