Ljubav i veze

MITOVI & ISTINE – "Stvarno više ne znamo šta muškarci žele"

Napisao admin

Nismo se jednom požalile frendicama kako "stvarno više ne znamo šta muškarci žele". Iako smo prilično različiti, u suštini svi želimo isto:


muškarac (foto:cure.ba)

Mit: Muškarci žele tihe, poslušne žene koje će ispunjavati svaku njihovu želju

Istina: Muškarci žele sretnu, samopouzdanu, komunikativnu i ljubaznu ženu koja zna voljeti

Često nam se puta nameće mišljenje kako muškarci žele samo one žene koje će im glede svega povlađivati, no to je daleko od istine, piše Index. Muški i ženski rod komunicira na različite načine, ali na kraju krajeva – svi želimo isto. Kad ćeš biti u vezi s dečkom koji s tobom misli ozbiljno, o važnim će temama željeti otvoreno razgovarati, a od tebe će tražiti iskrenost te dosljednost sebi samoj. Oni vole žene koje su dovoljno samopouzdane da mogu glasno izreći svoje potrebe. Ukratko – voljet će te ako voliš i ti njega.

Mit: Muškarcima ne treba komplimentirati

Istina: Zreli muškarci cijene mišljenja svojih partnerica

Da, naravno da mu je potrebna potvrda s tvoje strane. Dapače, vjerojatno žudi za njom, ali ti to neće reći naglas. Vole čuti koliko su sposobni ili muževni kad mijenjaju žarulju ili poprave stari stolić za kafu. Od tebe očekuje poštovanje, baš kao i ti od njih.

Mit: Oni žele samo seks

Istina: Stalo im je do toga kako ćeš se uz tebe osjećati

Naravno da muškarci ne traže isključivo seks. Baš kao i mi, oni traže nekog s kim će moći kvalitetno provoditi vrijeme i planirati budućnost.

cure.ba

Komentari

komentara