Ljubav i veze

Pravi džentlmen i u krevetu – Prepoznaj sjajnog ljubavnika

Napisao admin

Džentlmen izvan kreveta znat će vas zadovoljiti, a muškarac koji vas drži za ruku u seksu sebe ne stavlja na prvo mjesto.


Ilustracija (Foto: Cure.ba)

Najbolji seks je onaj tokom kojeg se osjećate slobodno zato što znate da vas vaš partner cijeni. Ovakav muškarac često dijeli komplimente za sve što na vama primijeti i sviđa mu se, prenosi 24sata.

Ako se zbog načina na koji vas gleda osjećate pametno, seksi i atraktivno, možete znati da ćete i u krevetu biti seksualno kompatibilni. Obratite pozornost na nekoliko znakova koji će vam pokazati da je muškarac u kojeg ste zaljubljeni onaj s kojim ćete dijeliti snažnu seksualnu kemiju i kad se svjetla ugase.

Džentlmen izvan kreveta i u krevetu

U seksu su važne male stvari. Otvara li vam partner vrata, izvlači stolac za stolom, zove li vas kako bi čuo kako ste – jednom riječju je li džentlmen? Ako je odgovor “da”, budite sigurni da će se isto ponašati i u krevetu, a ako sebe ne stavlja uvijek na prvo mjesto, nego se zanima i za vaš dan, ide u vaš najdraži restoran… bit ćete mu prioritet i u krevetu.

Senzualni znaju gdje dotaknuti

Dobrom ljubavniku senzualnost je važna i izvan kreveta. Ako se viđate s muškarcem koji vam u restoranu preko stola dotakne ruku, drži vas za ruku dok šećete ili vas dotakne po leđima kad prelazite cestu, bit će senzualan i u seksu te vas znati dotaknuti na pravo mjesto.

Pričekajte i seks će biti puno bolji

Muškarce kojeg zanima vaše tijelo više nego vi sami žurit će se kako bi vas odveo u krevet. Pravi ljubavnik neće vas tjerati u krevet što prije i čekat će pravi trenutak, a stručnjaci kažu da što dulje čekate, seks će biti bolji jer je želja veća. 

Govori li vam: “Pričekajmo još malo” ili “Nemojmo se žuriti”, pravi je za vas.

Tražite znakove dobrog partnera

Kemija izvan kreveta puno pokazuje o tome kakav će seks biti. Osjećate li se poželjno i atraktivno izvan spavaće sobe, sigurno imate dobru seksualnu kemiju s novim partnerom, pa tražite znakove u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji koji će vam jamčiti odličan seks koji ćete pamtiti, savjetuju stručnjaci.

cure.ba

Komentari

komentara