Ljubav i veze

Savjeti – 4 greške koje žene trebaju izbjegavati

Napisao admin

Svi smo skloni pravljenju određenih grešaka u krevetu. Postoji nekoliko grešaka koje činimo tek tako, a koje brzo ispravimo. No, postoji nekoliko grešaka koje ponavljamo svaki put kada imamo seksualni odnos sa partnerom


Muškarac i žena (Foto:Cure.ba)

Dok neki partneri razgovaraju s vama kako bi vam pomogli da ih ispravite, postoje neki partneri koji ne mogu neke stvari tako otvoreno podijeliti sa vama. Ako vam vaš partner ne govori da činite određene greške, vrijeme je da sami pogledate da li činite neke od sljedećih grešaka, kako bi ih na vrijeme ispravili.

1.    Samo spavaća soba.

Većina žena je sramežljiva da imaju seks izvan kreveta. To postaje vrlo zahtjevno za  muškarca da objasne dobre strane seksa izvan spavaće sobe. Ako ste oduvijek vodili ljubav u svojoj sobi, krajnje vrijeme je da se ispravi ta greška. Pokušajte seks na različitim mjestima kako bi izbjegli dosadu u seksualnom životu. Isprobavanje seksa na novim mjestima, također znači i isprobavanje različitih poza. Seks u spavaćoj sobi je zgodan i udoban, ali malo promjene će začiniti vaš seksualni život.

2.    Bez oralnog zadovoljavanja.

Većina muškaraca voli oralni seks. Vrlo malo žena se ne ustručava pružiti oralni seks. Oiralni seks za većinu žena je ružan i nečist i to je razlog zbog čega ga one izbjegavaju koliko god je to moguće. Za muškarce, to je greška koju žene trebaju odmah ispraviti. Ukoliko ste u mogućnosti razgovarajte sa vašim partnerom o tome i pokušajte uz pomoć njega da se opustite. Ako ga volite, učinite ga sretnim i on će vam to vratiti!

3.    Samo noćni seks.

Zašto ograničavati seks samo na noćne sate? Ne postoji određeno vrijeme za seks! Izađite iz kutije i uključite i seks preko dana, ane samo u toku noći.  Jutarnji seks za neke je najbolji seks koji možete imati. Svaki muškarac se suočava sa jutarnjom erekcijom. Iskoristite to vrijeme i vodite ljubav sa vašim partnerom. To će začiniti vaš seksualni život.

4.    Ugrizi ili grebanje.

Ovo je jedan običaj koje žene vole, ali, većina muškaraca mrzi! Muškarci ga mrze jer je to bolno za njih. S obzirom da im je to bolno, pokušajte se suzdržati od ovakvih običaja, a ako baš to morate raditi, gledajte da to bude što nježnije. To vam može totalno pokvariti seksualni užitak!

cure.ba

Komentari

komentara