Ljubav i veze

Poprilično tačno – Horoskopski znak Vašeg partnera – evo koliko je vjeran!

Napisao admin

Saznajte šta astrologija kaže na ovu temu


Ljubavni par (foto:cure.ba)

OVAN – Ovan je po prirodi avanturista i uživa u tajnim vezama i ljubavima za koje malo ko zna. Veliki je ljubavnik, ali nikada ne dopušta da njegovim životom preovladaju emocije. Ali, pošto je u duši romantičar, ponekad se i on zanese. Iako nije zlopamtilo i ne sveti se, ako osjeti da mu se partner više ne divi dovoljno ili pomisli da ga vara, napušta ga istog trenutka.

BIK – Bik očekuje lojalnost i privrženost, jer preljuba za njega znači vrijeđanje njegovog dostojanstva. Ali, ako se nađe u situaciji da iskoristi priliku, a ne bude otkriven u prevari, iskoristiće je i potruditi se da njegov partner to nikada ne sazna. Ipak, ne raskida vezu ni brak bez razloga i umije da bude vjeran dok je i partner vjeran njemu.

BLIZANCI – Blizanci nikada ne planiraju prevaru, ali to čine u trenutku i bez razmišljanja. Ako posumnjaju u vjernost voljene osobe, praštaju, jer ni sami nisu mnogo bolji. Blizancima se preljuba jednostavno desi, a ukoliko njihov partner za to sazna, ubjeđivaće ga da to nije istina. Tek u zrelim godinama, od Blizanca se može očekivati vjernost i potpuno predavanje partneru.

RAK – Rakovi očekuju stalnu pažnju partnera. Ako je prevaren, teško oprašta i spreman je na osvetu. Mogu da prođu mjeseci, pa i godine, ali Rak će sigurno naći način da uzvrati udarac. Pored toga što je veliko zlopamtilo, paničar je i majstor u pravljenju scena. Ali je ujedno nepopravljivi romantik, a kada se zaljubi, čini sve za partnera i ne spada u znake koji su skloni varanju.

LAV – Kada Lav voli, drugi za njega ne postoji. Odan je, pa čak i ako nije zadovoljan i cijeni vjernost. Ako je prevaren, zna da bude osvetoljubiv, a kad mu partner dosadi, u stanju je da se razvede bez pokušaja pomirenja. Lav ne pristaje na kompromise, ali je zato odan osobi koju voli.

DJEVICA – Djevica umije dugo da krije tajnu vezu na duže staze i to vješto radi. Iako u sustini ne prašta lako, ako je prevarena, preći će preko partnerove preljube bez scena i rasprava. Nevjerstvo prašta, ali ne zaboravlja, zato će mu sigurno vratiti duplom mjerom čim se ukaže povoljna prilika.

VAGA – Ukoliko je Vaga prevarena strana, postaje racionalna i hladna, a kad dođe vrijeme za osvetu, obično joj više i nije bitno, jer se već uveliko zaljubila u drugog. Ako joj se ukaže prilika za prevaru, dobro će promisliti, ali flertu neće moći da odoli. Teško pristaje na prevaru, ne zbog svoje odanosti, već zbog mogućnosti da bude otkrivena i tako se izloži društvenoj kritici.

ŠKORPIJA – Škorpija ne prašta prevaru, jer ima visoke standarde kad je ljubav u pitanju i uvijek je spremna da da sve od sebe za osobu koju voli. Škorpija umije da bude nepredvidiva, pa ako joj partner dosadi, odlazi i tada nema povratka. Ako je do raskida došlo zbog nerazumevanja, spremna je da pruži drugu šansu, ali preljubu ne prašta.

STRIJELAC – Nevjeran je po prirodi, ćak i kad se trudi da bude odan – on jednostavno ne može da odoli ljubavnom izazovu. Ako ostane u jednom braku, što je rijetkost, nije vjeran. Sa druge strane, i sam je spreman da oprosti partnerovo nevjerstvo jer je svjestan da ga je na neki način i zaslužio. Slično Blizancima, i Strijelac sa godinama postaje pitomiji i zreliji, pa tako i vjeran partneru.

JARAC – Dok je u vezi, najčešće je vjeran, ali je u braku sklon preljubi. Iako može da ima paralelnu vezu, trudiće se da održi brak i oprostiće partneru, ukoliko posumnja u njegovu odanost. Kao i ostali zemljani znaci, Jarac je spreman da pređe preko svega, kako bi sačuvao društveni ugled i status.

VODOLIJA – Vodolija voli da drugima drži lekcije o moralu dok ih sama krši. Iako umije da bude nevjerna, Vodolija teško prašta, jer ne može da vjeruje da je njenom partneru neko drugi interesantniji od nje. Pošto od sebe odbije sve odane, Vodolija obično završi pored partnera koji će joj biti sve drugo, samo ne vjeran.

RIBE – Iako je u suštini vrlo moralna i ne traži veze sa strane, Riba često ne može da ostane ravnodušna na igre zavođenja. Ali ako je prevarena, spremna je da oprosti jer joj je stalo da očuva vezu ili brak. Lako se uvrijedi, ali je hoće da sve oprosti zbog ljubavi koja joj je neophodna.

cure.ba

Komentari

komentara