Ljubav i veze

Odličan recept protiv dosade – "Prevari" svog muža sa svojim mužem

Napisao admin

Varanje nikada nije dobro, pogotovo ako se događa unutar braka, ali stručnjakinja za veze Andrea Syrtash ima savjet: Prevarite muža sa svojim mužem.


Seks (foto: Cure.ba)

Upravo je to glavna tema njene knjige naziva “Cheating on your husband, with your husband”, u kojoj poziva žene da se upuste u nove avanture sa svojim partnerom, i tako izbjegnu rutinu koja može dovesti do prava prevare, prenosi Index. Andrea navodi tri dobra razloga zašto se upustiti u ovakvu “prevaru”:

1. Zabavno je

Male igrice koje će vam zaokupiti dan oraspoložit će vas oboje, a umjesto običnog seksa, dobit ćete savršenu kombinaciju vašeg ustaljenog seksualnog ritma i novih poteza koji će vas oduševiti. Trik je u tome da se pravite da ste se tek upoznali.

2. Sprječava pravu prevaru

Sve više brakova propada zbog prevare, a iako je prije najčešći uzrok bio ona klasična, fizička nevjera, danas je na snazi i ona virtualna. Flert, dopisivanje i slanje seksi fotografija možda ne sadrže faktor fizičkog kontakta, ali definitivno potiču na razmišljanje o njemu.

3. Odličan recept protiv dosade

Stručnjaci navode kako je upravo dosada pri vrhu razloga zbog kojih ljudi varaju. Muškarac ili žena će ponekad radije iskusiti nešto novo i uzbudljivo, ne nužno i bolje od onog što imaju kod kuće, ali faktor uzbuđenja i otkrivanja novih stvari čini seks sa drugom osobom puno privlačnijim. Ako taj faktor uzbuđenja preselite u vlastitu kuću, do prevare neće doći. Autorica navodi kako je za održavanje veze potrebno još nekoliko stvari, pa su flert, slanje seksi poruka i uvođenje novih stvari u spavaću sobi na njenoj listi prioriteta za dobru vezu. Također, navodi kako je važno zadržati misterioznost, te savjetuje da ne podijelimo baš sve sa partnerom, nego da polagano otkrivamo nove stvari o sebi. U misterioznost uključuje i naše poslove u kupaonici, te svim ženama savjetuje: “Zatvarajte vrata dok ste tamo, što god radile. Ne moramo dijeliti baš sve sa svojim muževima”.

cure.ba

Komentari

komentara