Ljubav i veze

Savjeti – Šta kada vas muškarac prestane zvati?

Napisao admin

Izlasci sa osobama koje vam se sviđaju, vrlo će vas lako naučiti da očekujete neočekivano. Da li vam ovo zvuči poznato? Izašli ste na sastanak sa nevjerovatnim muškarcem. Počele su da sijevaju iskrice, i sigurni ste u to da ćete imati nevjerovatan seks sa njim. Niste imale seks jedan određen period i voljeli bi da sa ovim muškarcem doživite super vrući spolni odnos. On je drugačiji od drugih, unikatan i pored njega se osjećate super seksi i ženstveno.


Čekanje poziva (Foto: Cure.ba)

Međutim, postoji jedan problem. Izašli ste nekoliko puta i on se nakon toga ne javlja. Vi ne možete vjerovati šta se dogodilo. Vi ste mislili da između ova postoji nevjerovatna hemija. Nije vam jasno šta je to što ste učinili krivo. Evo odgovora. Ono što radite pogrešno upravo sada jeste da postajete opsjednuti. Pogledajte na koji način ga možete “natjerati” da vam se ponovo javi.

1.    Prestanite se opterećivati i sami ga nazovite.
Kada se javi na telefon, ne spominjuite mu da vas nikada ne zove i nemojte biti grubi prema njemu  ili ga optuživati. Budite „slatki“i koketirajte sa njim kada odgovori na poziv. Ako on ne odgovara na telefon, ostavite mu malkice uzbudljivu poruku. “Hej, razmišljam o tebi. Kako si? Gdje si se izgubio? ” I to je to.

2.    Pošaljite mu poruku.
Ako se previše bojite, možete mu poslati poruku. I kod poruke trebate poslati sličnu stvar, kao što bi ostavili na sekretarici. „Hej, ti. Gdje si nestao? Jesu li te oteli vanzemaljci?“. Radi se o tome da budete zabavni i pametni.

3.    Zaboravite ga.
Ako se niste čuli sa njim nekoliko dana poslije super izlaska i on ne odgovar na vaše poruke, onda ste opsjednuti.  I ako ste opsjednuti sa tim već neko vrijeme, izgubit ćete i volju za upoznavanjem drugih muškaraca. Vi ste svoju snagu usmjerili prema muškarcu koji vas definitivno ne zaslužuje.

Nemojte da vas veže za njega to što mislite da između vas postoji neka hemija. U vezi nije važna samo hemija. Pomirite se sa tim da to između vas jednostavno nije išlo. On je napravio izbor da se više ne viđa sa vama i vi to morate prihvatiti.

Vi ste lijepa,  pametna i nevjerovatna žena i definitivno zalsužujete bolje od toga. Otvorite oči i idite u potragu za drugim muškarcem. Ukoliko ste opsjednuti sa određenim muškarcem, vaše oči su zatvorene za drugog, koji je možda odmah pored vas, ali ga ne možete vidjeti jer ste previše zauzeti razmišljanjem o muškarcu koji ne zaslužuje vašu pozornost.

cure.ba

Komentari

komentara