Ljubav i veze

Pet stvari – Stvari koje ne smijete napraviti nakon raskida

Napisao admin

Nakon prekida veze i muškarci i žene se mogu ponašati pomalo nerazumno. Teško je tada čuti bilo koji savjet jer prolazite kroz teško razdoblje, ali pokušajte slijediti ova pravila ma koliko vam teško bilo.


veza (foto:cure.ba)

Ne zovite bivšeg svaki put kad ga se sjetite

Teško je ne misliti na bivšeg ako ste određeno vrijeme proveli zajedno. Postoje trenuci kad vas sve podsjeća na njega; pjesma na radiju, vaš restoran pored kojeg prolazite svaki dan… No, ništa nećete postići ako ga svako malo zovete. Otežat ćete i sebi i njemu.

Na Facebooku u status stavljati sve vaše uspone i padove

Da, teško vam je, prekinuli ste vezu i najradije bi čitavom svijetu pričali o tome koliko vam je teško. Ako na vašem Facebook profilu objavljujete statuse koji aludiraju na prekid ili bivšeg, to će svima biti očit znak da niste krenuli dalje, a očito i nećete tako skoro. Ako je to i istina, ne moraju svi znati za vaša emotivna stanja.

Ošišati kosu

Mnoge žene nakon prekida imaju potrebu napraviti make over. Nije to loša ideja, ali ako u napadu ‘ludila’ ošišate vašu kosu, mogli bi požaliti zbog drastičnog poteza.

Pokušavati s bivšim ostati u prijateljskim odnosima

Možda i možete biti prijatelji, ali ne odmah nakon prekida. Evo malog testa – biste li mogli podnijeti da počne pričati o novoj super djevojci koju je upoznao? Da, teško bi vam bilo – niste spremni na to da budete prijatelji.

Odmah se upustiti u novu vezu

Ljubav ne pita za mjesto i vrijeme, moguće je da odmah nakon prekida upoznate divnu osobu s kojom bi rado imali nešto više. Dobro razmislite. Ako je u pitanju seks – odlično, ali ako srljate u ‘ozbiljnu’ vezu, a ni ovu prethodnu niste probavili, to bi moglo završiti loše. Polako, dajte si vremena, ako je onaj pravi – neće pobjeći, savjetuju na stranici cosmopolitan.com.

cure.ba

Komentari

komentara