Ljubav i veze

Savjeti – Koje "akcije" iz pornića treba izbjegavati

Napisao admin

Možda su pornići odlični da vidite kako se "ostvaruje" neka vaša fantazija, ali ima onih situacija koje se u filmovima za odrasle ponavljaju, a vi ih ni u ludilu ne bi trebali isprobati s vašom partnericom.


Sex ( Foto: Cure.ba )

Neke “akcije” u krevetu većina žena smatra uvredljivima, a često ih se može vidjeti u pornićima. Evo što trebate izbjegavati bez obzira koliko vas pomisao na to uzbuđivala.

“Duboko grlo” bez upozorenja
Oralno zadovoljavanje u pornićima često sadrži i “duboko grlo” što je mnogim muškarcima jako privlačno ali to definitivno nije nešto što biste trebali isprobati s vašom partnericom. ne samo da će je to razljutiti već bi pokušaj mogao završiti s bljuvotinom.

Analni seks bez lubrikanta
Kada analni seks vidite u pornićima djeluje jednostavno i lako. To što ne koriste lubrikant ne znači da ga ni vi ne trebate koristiti, prenosi Hot. U pornićima se priprema ne vidi, vidi se samo akcija. Ako želite analni seks s partnericom – razgovarajte o tome da vidite što ona misli, ako pristane – lubrikant je obavezan.

Oralni seks nakon analnog
U pornićima se može vidjeti da glumica glumcu nakon analnog seksa pruža oralni seks. U stvarnosti se to ne radi. To je poprilično opasno. Takođe se može vidjeti i vaginalni seks nakon analnog. Ni to se ne radi. Previše je bakterija koje mogu na taj način uzrokovati probleme.

Ejakulacija u lice
Često se u pornićima može vidjeti kako muškarac ejakulira partnerici po licu nakon oralnog seksa. Neke žene uživaju u ovom činu, ali možda to nije vaša i zato je pitajte što misli o tome prije nego to napravite, savjetuju na stranici askdanandjennifer.com.

cure.ba

Komentari

komentara