Ljubav i veze

Da li ste znale – Glumite nedostižnost? Ostat ćete same…

Napisao admin

Ako ste vi nedostižni, druga žena neće biti. Ili ćete otopiti led ili ostati same…


Žena ( Foto: Cure.ba )

Uporni muškarci iz ljubavnih romana koji će čekati na vas pod svaku cijenu ne postoje!

U stvarnosti, žene koje glume da su nedostižne, postižu sasvim suprotan efekt. Odbijaju muškarce od sebe. Zato, ako ste uvjereni da ćete glumeći nedostižnost stvoriti još bolju kemiju i potaknuti muškarca za romantikom, vjerujte, varate se. U redu, postoje muškarci koji će si dati malo više truda, biti će voljni pričekati jedno kraće vrijeme, ali nemojte računati na tako nešto na duže staze. 

Ozbiljni i zreli muškarci isto kao i ozbiljne i zrele žene znaju što žele i znaju prepoznati sve kvalitete žene koja im se sviđa i obrnuto.
Glumljenje nedostižnosti može imati samo kratkoročni efekt, u smislu da nećete s njim spavati nakon prvog izlaska, nego da ćete dopustiti da se potencijalna veza razvija polaganije, ali da ide naprijed.
Ako želite nešto iskreno izvući iz određene veze, morate biti iskreni sami prema sebi isto kao i prema potencijalnom partneru i prestati igrati igre.
No, kako biste to postigli, trebate biti svjesni da su za to potrebne tri stvari – samopouzdanje, iskrenost i razumijevanje (s obje strane).

Samopouzdanje

– Jedno kraće vrijeme sam izlazio s jednom ženom, prosječnog izgleda. Njezin stan je bio neuredan i imala je neki loš posao, ali sam bio lud za njom. Zašto? Jer je se apsolutno nije sramila svojih mana, u biti, često ih je isticala. Ako je imala neke određene nesigurnosti u vezi svojeg izgleda ili neke svoje karakteristike, nadomještala je to smislom za humor, srdačnošću, pažljivošću… Osim toga, bila je izvrsna u krevetu.
Koga god je upoznala, bila to muška ili ženska osoba, odmah se s njim sprijateljila. Svi moji prijatelji su ju obožavali.
Kada sam ju jednom pitao od kuda joj svo to samopouzdanje, prvo je bila pomalo zbunjena, a onda se nasmijala. Odgovorila mi je da je svjesna da ne izgleda poput Monice Bellucci i da nema dovoljno novaca da ju doktori pretvore u nju i da se zato niti s tim ne opterećuje. Također je rekla da neće zaustaviti svoj život i prestati se zabavljati i družiti jer ne izgleda kao fotomodel ili glumica.
Na kraju smo prekinuli jer se jednostavno družila s previše muškaraca i svi su ju željeli odvesti u krevet. A ja po prirodi nisam uopće ljubomorna osoba – objasnio je moj kolega.
Dakle, ako svoje nesigurnosti sakrivate pod krinkom nedostižnosti, to vam neće biti dugog vijeka. Samopouzdane žene koje znaju što su i što žele, odašilju pozitivnu energiju koja privlači muškarce više od njihovog izgleda i drugih karakteristika.

Iskrenost

U stvarnom životu, ako muškarac ne može čitati misli, definitivno neće znati o čemu vi razmišljate dok vi svojim lažima glumite nedostižnu „princezu“.
– Ne volim dok mi neka djevojka koju pokušavam osvojiti daje glupe izgovore zašto ne može nešto, od izlaska na kavu pa nadalje. Niti sam ja dijete, a definitivno nije niti ona.
Naravno da nakon izlaska na kavu, večere ili bilo čega drugog, ne očekujem da ćemo odmah biti zaljubljeni ili završiti u krevetu. Ali neki izgovori, zavlačenja i izvlačenja, kod mene, ali niti kod nikog drugog ne prolaze dugo, jer ako sam ja iskren prema njoj, onda to i očekujem od nje – objašnjava moj kolega.

Razumijevanje

Niti jedan muškarac ne očekuje od žene da bude savršena, no ako je to slučaj, tada pobjegnite od njega glavom bez obzira.
Svako razumijevanje muškarca za odbijanja ima svoju granicu. Nakon toga će odustati. Imajte na umu da i muškarci imaju osjećaje, te da su često vrlo nesigurni u sebe. U jednom trenutku jednostavno ćete morati se odlučiti ili ćete određenom muškarcu dati priliku ili ćete ga odbiti do kraja.
Sredine, na žalost, nema.
– Prije nekoliko godina počela mi se sviđati jedna moja dobra poznanica i odlučio sam poduzeti nešto po tom pitanju. Cijelo vrijeme davala mi je pomiješane signale. Malo je željela nešto više, a onda nije. Pokušao sam imati razumijevanja jer sam znao da nije u meni problem. Rekao sam joj da mogu pričekati da joj se „poslože“ neke stvari u životu. Nisam joj želio davati nikakve ultimatume. No, nakon šest mjeseci veze koja se može protumačiti kao „prijatelji s beneficijima“ odlučio sam da to nema smisla. Uvijek je sebe stavljala na pijedestal, zamišljala je sebe kao savršenu, osobu koja zaslužuje više, a ja sam bio jedini problem. Na kraju sam joj rekao neka potraži nekog savršenog kao što je ona. Nije ga još uvijek našla, koliko znam. 

cure.ba

Komentari

komentara