Ljubav i veze

Otkrivamo – 5 razloga zbog kojih ostajemo s užasnim dečkom

Napisao admin

Svaka je žena barem jednom u životu bila sasvim svjesna da joj veza ne funkcionira, ali je svejedno odlučila ostati u njoj. Dobri ili ne, ovo su najčešći razlozi:


Ilustracija (Foto: Cure.ba)

1. On je idiot, ali seks je super!

Klasičan primjer izlike zašto ostajemo s muškarcem. Moramo priznati kako razumijemo ovaj razlog, dobar seks zna malo pomutiti našu sposobnost razlučivanja, ali ako je tip stvarno idiot, nema tog seksa koji može prikriti tu činjenicu.

2. Već živimo zajedno

Selidbe su stresne, traženje novog stana još stresnije, ali činjenica da živite zajedno nikako ne smije biti razlog zbog kojeg ostaješ s tipom koji ti nikako ne odgovara. Ako ste kupili stan na kredit, to je već malo kompliciranije, ali nikada ne biste trebali žrtvovati vlastitu sreću zbog situacije s nekretninama.

3. On čisti, kuha…

Imaš dečka kojeg ne voliš, ali ne želiš ga ostaviti jer radi kućanske poslove? Možeš početi čistiti sama, angažirati čistačicu, ili jednostavno razmisliti je li ti važniji čisti stan ili sreća. Ako odlučiš u korist čistog stana, nemaš se pravo žaliti na lošu vezu.

4. Nikada neću naći ovako uspješnog tipa

Mnoge žene razmišljaju na ovakav način: “Nisam sretna s njim, ali uspješan je, pa ću ostati. Ionako nisam dovoljno lijepa da mi se opet posreći takav ulov” – žene vole uspješne muškarce, ali uvjereni smo da u kombinaciji treba postojati i ljubav.

5. Moja
porodica ga voli

Jako je lijepo kada obitelj prihvati našeg dečka, ali oni ne moraju živjeti s njim. Ako se tvojoj teti jako dopada, neka si ga slobodno uzme, a ti moraš pronaći tipa s kojim ćeš sama biti zadovoljna. Obitelj se sigurno neće buniti.

cure.ba

Komentari

komentara