Ljubav i veze

Vodič za pametne muškarce – Žene koje treba izbjegavati pod svaku cijenu

Napisao admin

Postoje žene koje svojim partnerima znaju zagorčati život. Prepoznajte ih na vrijeme!


Žena zavodnica (Foto: cure.ba)

Nestabilna manipulatorica

To je žena koja će vas zvati u tri ujutro kako bi vam saopštila da je odlučila prekinuti vezu. Manipulirat će s vama kao s malim djetetom. Igrat će na osjećaj krivice, a vi ćete je moliti da ostane s vama.

Sponzoruša

Zna kakvu imate plaću te koliko vam vrijede kuća, auto i vikendica na moru. Takvu ženu možete impresionirati isključivo svojim kreditnim karticama koje biste joj, naravno, trebali dati na korištenje. Uživat ćete u odnosu s njom sve dok joj budete davali što želi.

Aždaja

Ona viče, naređuje i zahtijeva, i to radi stalno. To je žena koja će vam uzeti muškost. Ona je glavna i njezina je zadnja. Ako ne želite takav osjećaj, maknite se prvi i prepustite svoju ‘dragu’ nekim većim ‘muškarčinama’.

Plačljiva manipulatorica

Ona toliko puno plače da je pravo čudo da se još nije utopila u rijeci vlastitih suza. Njezina osjetljivost nema granica. Ipak, nije toliko nježna koliko se čini. Ispod površine skriva se manipulatorica koja suzama pokušava dobiti što želi.

Ledena kraljica

To je žena koja koketira sa svim muškarcima bez iznimke. Ako tražite nježnost, toplinu i zajedništvo, ovo nije tip žene za vas.

cure.ba

Komentari

komentara