Ljubav i veze

Zasićenje i monotonija – Kako da uvijek bude zainteresovan za vas?

Napisao admin

Ako ste u dugogodišnjoj vezi, onda znate da u jednom periodu dođe do zasićenja i montonije. Ponekad pomislite da je partner izgubio interes za vas i ta činjenica vam se nimalo ne sviđa. U nastavku članka pročitajte kako da uvijek bude zainteresovan za vas, čak i nakon dugo godina.


Ilustracija (Foto: arhiva)

–    Rutinu koja se stvorila u vašoj vezi ponekad možete da razbijete tako što ćete biti spontani. Izađite iz rutine i iznenadite i sebe i partnera. Otiđite na neko novo mjesto gdje nikada niste bili.

 

–    Žene u dugogodišnjim vezama se obično sređuju samo kada idu vani. Naravno da vode računa o svom izgledu, ali kući su u nekoj sportskoj odjeći i bez šminke. Ponekad se uredite samo za svog partnera, čak i ako ne izlazite.

 

–    Bez obzira koliko volite svog partnera jako je bitno da se družite sa svojim prijateljima i da ih ne zapostavljate. Tako ćete imati vrijeme samo za sebe koje neće uključivati vašeg partnera.

 

–    Isplanirajte sebi ponekad izlazak koji će ličiti na izlazak koji ste imali na početku veze. Dotjerajte se, dogovorite da se nađete na lijepom mjestu i razgovarajte o stvarima koje nisu vezane za vaš zajednički svakodnevni život.

 

–    Jako jebitno da se potrudite da ponekad iznenadite partnera stvarima za koje znate da voli. To ne moraju da budu velike stvari. Mogu biti i sitnice koje će ga usrećiti i osvježiti vašu vezu.

 

–    Vi budite te koje će se truditi da nikada ne izgube interes za partnera. Trudite se da uvijek u njemu vidite osobu u koju ste se zaljubili.

kolektiv.me

Komentari

komentara