Ljubav i veze

Lični broj – Ljubavna numerologija: Šta zvijezde kažu za vašu vezu?

Napisao admin

Numerologija je nauka koja se bavi brojevima. Svako od nas na osnovu svog datuma rođenja ima lični broj koji je sačinjen od bioritamskog i generacijskog broja.


Ilustracija (Foto: Arhiva)

Vrlo je jednostavan proces izračunavanja. Prostim sabiranjem dana u mjesecu kada ste rođeni i mjeseca u kom ste rođeni dobijate bioritamski broj (npr. rođeni ste 13. septembra 1+3+9=13, a onda 1+3=4, pa je bioritamski broj ove osobe 4). Generacijski broj dobijate sabiranjem svih cifara u godini rođenja (npr. rođeni ste 1983, vaš generacijski broj je 1+9+8+3=21, a onda 2+1=3, pa je generacijski broj ove osobe 3).

Konačno kada saberemo bioritamski i generacijski dobijamo lični broj (lični broj osobe rođene 13. septembra 1983 je 4+3=7). Kada ste izračunali svoj lični broj i broj osobe koja vas zanima, saberite ih i svedite na jednocifreni broj.

Zbir dva lična broja govori dosta o kvalitetu veze, kao i o događajima za koje je veza predodređena.

Ukoliko je zbir dva lična broja:

 

Broj 1

Ova veza ima lijepe predispozicije da uspije i da i jednom i drugom donese lijepu energiju. Jedan partner pozitivno utiče na drugog. Zajedno mogu mnogo, pogotovo ukoliko je kombinacija poslovnih partnera u pitanju, ukoliko je ljubavna kombinacija u pitanju jedini problem može da predstavlja ego jednog od partnera. Lijepa strast i iskren odnos pun poštovanja.

 

Broj 2

Veza u kojoj postoji problem u energijama. Često ćete imati utisak u ovakvoj vezi da ste dosta različiti jedno od drugog. Nerijetko se jedan od parnera u ovakvom odnosu osjeća zapostavljenim. Ukoliko ne uspiju da prevaziđu probleme u komunikaciji i nerazumijevanju ova veza može donijeti dosta problema i nesuglasica.

 

Broj 3

Veza u kojoj se oba partnera osjećaju lijepo i uživaju u zajedničkim trenucima. Jednostavno prijaju jedno drugom. Ukoliko rade zajedno mogu dosta zarađivati. Jedini problem u ovakvom odnosu može biti prevelika sloboda i ležeran pristup vezi pa samim tim vremenom može doći do prirodnog udaljavanja partnera. U svakom slučaju veza koja obećava, koja je zasnovana na istim interesovanjima i iskrenim emocijama.

 

Broj 4

Nerijetko je u ovakvoj vezi ili jedan od partnera zauzet ili pak živi u drugom gradu. Dakle osnovna stvar je da u ovoj vezi neki veliki problem mora postojati. Često je ovo veza u kojoj jedan partner mnogo voli da bi na kraju doživio određeno razočaranje. Ovakve veze često stežu stege ljubomore i posesivnosti. Ozbiljan pristup vezi i tradiciji. Broj četiri je čest kod ugovorenih brakova ili onih koji se zasnivaju iz određene koristi.

 

Broj 5

Veza koja traži slobodu i dokle god partneri pružaju jedno drugom odriješene ruke ova veza može biti lijepa i u njoj se partneri osjećaju ispunjeno. Onog trenutka kada jedan od partnera počne da pokazuje znake ljubomore, veza postaje pakao. U ovakvoj vezi parneri često putuju zajedno i najljepše se osjećaju u nekom velikom društvu sa prijateljima.

 

Broj 6

Najljepši mogući broj za ljubav. Brak i veza iz iskrene ljubavi i emocije koje povezuju ove osobe su čiste i čine da se partneri najljepše osjećaju kada su jedan pored drugog. Uživaju u zajedničkim trenucima. Lijep broj i za poslovni odnos i može donijeti dobru zaradu.

 

Broj 7

Promjenljiva energija. Dobar broj za prijateljstva, dok kod emotivnih partnera može donositi česte svađe, prepirke, pa pomirenja, pa sve ukrug. Definitivno u ovoj vezi nikada nije dosadno. Ukoliko partneri upoznaju jedno drugo i daju šansu ovoj vezi u nekoj budućnosti ovo može biti zanimljiva priča. Strasti neće izostati nikada, to je sigurno. Ova veza traži da se na njoj radi.

 

Broj 8

Veza eksplozivne energije. Odlična kombinacija za posao. Partneri se fenomenalno dopunjuju. U emotivnom odnosu donosi nerazumijevanje partnera,

česte sukobe i mnogo strasti. Jedan od partnera će stalno zamerati drugom što ne pokazuje dovoljno emocija. Nedostatak povjerenja i tolerancije.

 

Broj 9

Dobar broj za prijateljstvo. Razumijevanje na nekom višem nivou, ali najčešće ove osobe potiču ili iz drugačijih sredina ili su drugačije vjere, pa veza s vremenom počinje da trpi. Drugačiji karakteri. Česta kombinacija kod umjetnika. Osobe se razumiju pogledom, ali nedostaje jačina u odnosu. Pasivnost partnera.

kolektiv.me

Komentari

komentara