Ljubav i veze

Preljubnička statistika – Kad varaju muškarci, a kad žene?

Napisao admin

Većina ljudi oprostila bi nevjeru, ako bi se partner iskreno pokajao.


Prevara (Foto: Arhiva)

1. Broj partnerica
 
Što je pojedinac imao više partnerica u životu, to su veće šanse da će prevariti. To vrijedi i za žene i za muškarce.
 
2. Putovanja
 
Prema istraživanjima, najveći broj preljubnika vara tijekom putovanja. Vjerojatnost za prevaru još je veća, ako je partnerica trudna.
 
3. Obrazovanje
 
Što je žena obrazovanija, to je manji rizik da će varati. Također, prilikom odabira ljubavnika, većina njih izabrat će muškarca koji je obrazovaniji od njihovog partnera.
 
4. Financije
 
Što je muškarac financijski ovisniji o svojoj partnerici, šanse za prevaru se povećavaju. Jednako je tako i s muškarcima koji zarađuju puno više od svoje partnerice.
 
5. Godine
 
Žene varaju uglavnom do 35. godine života, dok su muškarci skloniji prevarama i u kasnijoj dobi. Također, muškarci vole mlađe ljubavnice, a žene traže ljubavnike svojih godina.
 
6. Muževnost
 
Kako prenosi The Time, skloniji prevari su muškarci koji su i skloniji isticati svoju muževnu stranu te oni patrijarhalno odgojeni.
 
7. Bračni staž
 
Čini se kako je istina da je sedma godina braka krizna, jer to pokazuju i brojke. Tako se šanse za prevaru povećavaju nakon sedme godine.
 
8. Sreća
 
Oni koji varaju, često ističu kako su sretni ili vrlo sretni.
 
9. Boja glasa
 
Češće varaju muškarci s izrazito dubokim te žene s visokim glasovima.
 
10. Nezadovoljstvo
 
Odnosom nezadovoljne žene dvostruko su sklonije prevari, dok su ljudi, nezadovoljni seksom u vezi ili braku, trostruko skloniji utjehu potražiti sa strane.

index.hr

Komentari

komentara