Ljubav i veze

Vjerovali ili ne, ali … – Šta je frajerima bitnije od izgleda?

Napisao admin

On želi ženu koja ga zna i želi saslušati, i čuti • Nitko ne želi biti u vezi s nekim tko stalno dramatizira oko prehrane, "zdravih" namirnica, brojenja kalorija i izbjegavanja obroka


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Izgled je bitan za prvi dojam, no sve kasnije impresije ćete ostaviti drugim vrlinama…

Sposobnost slušanja

Uopće nije bitno priča li vam s oduševljenjem o nadolazećoj tekmi, potencijalnom napredovanju na poslu, obiteljskim problemima ili prepirci sa šefom, on želi ženu koja ga zna i želi saslušati, i čuti.

Spontani karakter

Primjetite li da on u startu ima očekivanja koje ne možete ili ne želite zadovoljavati, nemojte se ni truditi oko veze. U vezi trebate biti s onim pred kojim možete biti opušteni i slobodni, a on će gubiti glavu za vama takvom kakva jeste.

Gurmanstvo

Nitko ne želi biti u vezi s nekim tko stalno dramatizira oko prehrane, “zdravih” namirnica, brojenja kalorija i izbjegavanja obroka, a ponajmanje jedan frajer. On želi ženu koja će s njim sjesti i jesti bez srama ili grižnje savjesti.

Kulinarsko umijeće

Frajeri vole žene koje su vješte u kuhinji i koje znaju ukusno pripremati hranu. Bez obzira na njegov odgoj, oni iskonski tradicionalni muški nagoni u njemu su oduševljeni ženom koja je vrsna kuharica i domaćica.

Brižnost

Njemu ne treba mama i uopće nije bitno može li većinu svojih obaveza ispuniti sam, bez ičije pomoći, ali on želi imati nekoga tko brine o njemu i tko mu na dnevnoj bazi pokazuje koliko joj ta osoba znači.

Duhovitost

Smijete li se po prirodi često te ste vesela, vedra i nasmiješena osoba, imate dobre šanse da osvojite njegovo srce. Nitko ne voli hladne, suzdržane i smrtno ozbiljne sante leda.

Prirodna ljepota

Što ljepše i njegovanije izgledate uz što manje bilo kakvih umjetnih dodataka, šminke i zahvata, to imate veće šanse. Frajeri će uvijek primjetiti njegovanu i lijepu ženu, no ako moraju birati, uvijek će prije odabrati prirodnu nego umjetnu ljepotu, kao i manje makeup-a.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara