Ljubav i veze

Imate li ih? – 8 ženskih kvaliteta kojima muškarci ne mogu odoljeti

Napisao admin

Žene su konstantno pokušavale da proniknu šta je to što muškarci traže od njih, ali nikada nisu ni predpostavile da je tako jednostavno.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Muškarci obožavaju pažnju, negu, saosećajnost, a to je nešto što je ženama prirodno i urođeno.

Muškarci imaju prilično jednostavne zahteve kada je u pitanju život, pa isto tako i žene. Dok dame znaju dobro da zakomplikuju osnovne životne potrebe, muškarci se drže onog načela da ni oko čega mnogo ne filozofiraju.

Žene su konstantno pokušavale da proniknu šta je to što muškarci traže od njih, ali nikada nisu ni predpostavile da je tako jednostavno

Predstavljamo vam osam kvaliteta koje svaka devojka ima, a muškarce to najviše i privlači:

 1. Bezgranična pažnja

Bez obzira da li ste “majka Tereza” ili nezavisna žena koja se ne predaje lako, ima nešto duboko u svakoj ženi što je tera da bude osećajna i pažljiva prema drugima.

Stavljajući voljenu osobu ispred svojih potreba ne znači da ste se predale i da ne marite za sebe, već znači samo da postoji neko u vašem životu dovoljno vredan vaše ljubavi i pažnje.

Ako vam je zaista stalo do partnera osećaćete sreću i zadovoljstvo. Žene su prirodno saosećajne, pa kada muškarci vide kako ste ljubazne oni dodatno cene vašu nesebičnost i želju da pomognete.

2. Razumevanje bez prevelikih očekivanja

Muškarci nisu dobri u pokazivanju vlastitih osećanja, ali su zato žene tu da uvek znaju šta muškarci osećaju. Kada su muškarci najosetljiviji, žene su uvek tu da ih podrže u njihovim ciljevima i odlukama i prihvate ih bez obzira na sve.

To ne znači da će lepše polovine uvek imati razumevanja za njihovu ljubav prema sportu, ali kada je zaista bitno žene su tu da podrže svoje muškarce u svim životnim odlukama, a njima je to izuzetno bitno.

3. Pušta muškarca da bude džentlmen, ali istupa kada zna da je njen red

Žene obožavaju kada su muškarci džentlmeni, ali zato većina njih neće odstupiti kada je reč o nekim poslovima bez obzira što to nije baš ženski posao. One žele da je njihov muškarac prava “muškarčina”, da ih štiti i bude moralna podrška, ali i muškarcima je bitno da ispune ta očekivanja.

Takođe, žene znaju kada je vreme da prestanu da budu “dame” i da se povuku kada moraju, kao na primer kada idu na letovanje i brdo kofera i torba je oko njih, žene će često poneti svoje kofere bez obzira na to što njihov muškarac ide sa njima.

4. Žena treba da ima svoje mišljenje o stvarima

Ništa nije privlačnije muškarcima nego žena koja zna šta hoće. Oni prosto obožavaju one žene koje znaju da lepo razgovaraju o svim mogućim temama i koje su očigledno veoma inteligentne i imaju različita interesovanja.

Mnogim muškarcima je najlepši deo žene ono što ona ima u glavi i način na koji to koristi.

5. Preuzimanje inicijative

Muškarci obožavaju kada žena zna kako i na koji način da preuzme initijativu u spavaćoj sobi. To ne znači da je njegovo zadovoljstvo važnije, ali je veoma bitno da žena zna kako da “zapali” strasti. Takva žena je svesna svojih seksualnih kvaliteta i to je oslobađajuće i za nju, ali i za njega.

6. Učini da se oseća da je Onaj pravi

Kada dođe kući posle posla iscrpljen i umoran, on želi prosto da se oseća kao da je nekome veoma važan i “jedini”. To isto vole i žene da osete, i osetiće samo ako budu pokazale tu dozu nežnosti koja će im se vratiti možda čak i u jačem obliku od njihovog muškarca.

7. Da lepo izgleda

Devojke obožavaju da se lepo sređuju za svog muškarca i da on to primeti. To je nešto što ispunjava svaku ženu. A muškarci uživaju kada svoju damu vide sređenu i zadovolju kako se dobro oseća u svojoj koži. Uživanje je obostrano!

8. Mala doza komplikovanosti

Muškarci vole kada im nije sve pojednostavljeno i stavljeno na tanjir. Obožavaju žene koje imaju finu dozu komplikovanosti u svom karakteru koju oni moraju da razotkiru.

 Ni tu ne valja preterivati jer komplikovanost i nije baš doba u velikoj meri. Doziranje je osnova svake veze.

onaportal.com

Komentari

komentara