Ljubav i veze

Radite ih nesvjesno – Zbog ovih grešaka ne možete da pronađete pravu ljubav!

Napisao admin

Pazite koji tip muškarca želite, da ne biste nesvesno odbacile sreću, poštovanje i ljubav


Prekid (Foto: Cure.ba)

Možda je tačno da činimo sve što je u našoj moći da bismo pronašli ljubav, ali u toj potrazi nesvesno činimo greške  zbog kojih nam je ta ljubav za kojom toliko tragamo sasvim nedostižna.
 
Ove dve greške pravimo najčešće, a teško da ćemo ikada biti srećne ukoliko ih ne izbacimo iz prakse
 
Loši momci
Ima u njemu ono nešto što nas privlači, naročito ako nije mnogo zainteresovan za nas. Traženje i trčanje za ovim tipom muškarca je nepisano pravilo za tugu. Neopisiva sreća koju osećamo kada ga napokon osvojimo traje relativno kratko, a nasleđuje je osećaj nemira, zabrinutosti i tuge, jer loši momci ostaju loši. Ali, simpatije prema ovom neodoljivom tipu muškarca zapravo je uzrok i posledica mnogo većeg problema.
 
Nedostatak samopouzdanja
Devojke koje jure za lošim momcima podsvesno veruju da ne zaslužuju bolje. Zbog toga, one i ne teže ka boljem. Bez dovoljno visokog nivoa samopouzdanja, žene prihvataju pravila igre koja im zapravo ne odgovaraju, zarad kratkoročne ljubavi i pažnje. Ono što je glavni problem kod ovakvog ponašanja je to što žena muškarcu šalje poruku da ne mora da je poštuje i ceni. To dalje može voditi u još ozbiljnije probleme, pa je možda najbolje da se okrenete nekom drugom tipu muškaraca na vreme.

index.hr

Komentari

komentara