Ljubav i veze

Ostavite dobar dojam – Tri poteza na dejtu koje muškarci obožavaju

Napisao admin

Želite ostaviti dobar dojam koji obećava i drugi dejt? Evo nekoliko zanimljivih otkrića koje možete isprobati već večeras…


Ilustracija (Foto: arhiva)

Tipična muška verzija zabavnog dejta nikako ne podrazumijeva prepričavanje epizoda serije “The Real Housewives”. Što onda može biti korisno i vama i njemu dok ste u fazi flerta? Cosmo vam je pripremio savjete koji će vam osigurati dobru zabavu i – drugi dejt.
Ostavite telefon u torbi

Činjenica da ne šaljete poruke usred njegove priče donosi pobjedničke bodove. Dat ćete mu do znanja da vam je zaista stalo do onoga što vam on priča – i uvjeriti ga da ga ne slušate samo polovično – dok potajice brojite lajkove o ovome i onome. U našem ludom svijetu virtualnih lažnih identiteta i dugotrajnog razmjenjivanja poruka, to što ste zaista prisutni u trenutku kada ste pokraj njega za muškarca je najveći kompliment.
Izaberite sljedeći kafić

I ne, nije riječ samo o tome da voli kada ste malo pripiti. Frajerima je, barem povremeno, potreban predah od stalne uloge vođe kada su izlasci u pitanju. Kada vi preuzmete stvar u svoje ruke i ponekad odaberete mjesto za izlazak, njega oslobađate pritiska pa će se osjećati opuštenije u vašem društvu. A što se tiče sposobnosti da učinite da se oni osjećaju ugodno, to je muškarcima baš seksi.
Ispričajte mu o slatkom dečku koji vam se nabacivao

Sve dok je to neki nebitan lik (ne vaš bivši), vaš dečko želi slušati o tome. Zašto? Zato što u biti vi govorite: “Ljudi misle da sam seksi. Posebna sam”, ali na suptilniji način. I podsjetite nas još jednom koji to frajer ne želi biti s pametnom poželjnom ženom? Da, da… Takav ne postoji.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara