Ljubav i veze

Nikada – Na koji način se nikada ne biste trebali ljubiti?

Napisao admin

Ukoliko ste u vezi sigurni smo da se ljubite. Međutim, način na koji to radite govori puno o vama i vašim osjećajima, pa tako postoje poljupci koje nikada ne biste trebali probavati. U nastavku članka pročitajte na koji način se nikada ne biste trebali ljubiti.


Poljubac (Foto: Arhiva)

Ako ste u dužoj vezi vjerovatno ste se već počeli ljubiti na jedan uobičajan način koji biste svakako trebali izbjegavati. Nemojte sebi dopustiti kada se nađete sa partnerom da ga poljubite samo u obraz, jer to je isto kao da ste se samo pozdravili sa njim.

Svakako biste trebali izbjegavati i poljubac kada vas partner krene poljubiti, a vi mu okrenete obraz. To je znak da vam nije dovoljno stalo i da želite da ga se što prije riješite. Ukoliko vam ne odgovara veza u kojoj se nalazite bolje da je odmah prekinete, nego da se ljubite na ovakav način.

I na samom kraju nikako se ne biste smjeli ljubiti tako što ćete partneru samo poslati poljubac rukom. To nikako nije dopušteno bez obzira koliko dugo ste u vezi i koliko vam se to činilo simpatičnim.

ljepota.ba

Komentari

komentara