Ljubav i veze

Još, još i još – Muškarci žele da im ovo govorite…

Napisao admin

Iako je uvriježeno mišljenje da žene više govore od muškaraca, a nekad im čak svojim verbalnim mogućnostima i voljom za brbljanjem idu na živce, nekih se fraza jednostavno ne mogu zasititi i mogli bi ih stalno slušati


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Evo što im slobodno možete ponavljati i nećete im ići na živce:

Hvala ti
Većina muškaraca požalit će se kako im žene često prigovaraju zbog onog što ne čine. No oni naprosto vole čuti ‘hvala’, stoga je puno motivirajuće da ih, kad naprave nešto dobro, pohvalite.

Naše dijete naprosto ne može bez tebe
Povezanost između mame i djece toliko je očita i jaka da se tate ponekad osjećaju suvišno. Ako mu kažete da se njegovoj kćeri ili sinu lice ozari kada ga vidi, da je dijete pitalo i iščekivalo tatu i da mu se veseli, nitko neće biti sretniji od njega.

Sjećaš li se kada si…
Izvrsno pamćenje, posebno zajedničkih lijepih trenutaka, odličan je način za započeti razgovor. Partner će biti oduševljen time s kolikim žarom govorite o nekom zajedničkom izlasku, a ako se još sjećate onoga što je imao na sebi, njegovoj sreći neće biti kraja.

Super izgledaš
Dat ćete mu do znanja da je još uvijek privlačan i zgodan, da ga primjećujete i da vas i nakon toliko godina može zavesti i osvojiti.

Jako lijepo mirišeš
Još jedna fraza koju mu možete ponavljati i ponavljati.

Drago mi je da si tu i da ovo radimo zajedno
Ovo je kompliment koji svatko želi čuti, posebno ako prolazite kroz neko teško razdoblje. Djeca su vam bolesna, imate popravke u kući… Voli kada mu pokažete da ste još uvijek dobar tim.

Želim to i to…
Čak i nakon godina veze nitko se ne može tako dobro poznavati i čitati si misli. No ukoliko želite neki specifičan izlazak, poklon ili jednostavno želite imati zajednički hobi, recite mu to izravno. Bit će sretan.

Reći mu da su ga pohvalile vaše kolege i prijatelji
Otišli ste na večeru s vašim prijateljima i on ih je oduševio. Recite mu to, nahranite njegov ego i dignite mu samopouzdanje, bit će mu drago.

tportal

Komentari

komentara