Ljubav i veze

Ne zavaravajte se – Budite sigurni da vas ovi tipovi nikada neće oženiti

Napisao admin

Velika je vjerojatnost da ćete morati poljubiti mnogo žaba prije nego naiđete na princa. Onaj pravi zasigurno negdje postoji, ali morate biti svjesni i da postoje tipovi muškaraca za koje u startu znate da vas nikada neće zaprositi.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Nije spreman za ozbiljnu vezu

To je možda i najčešća vrsta muškaraca koja nikada neće uploviti u bračnu luku. On radije ide iz veze u vezu, a kada odnos počinje biti ozbiljan, podvije rep i zbriše. Uplaši se i ostavlja vas uz ispriku kako još nije spreman za ozbiljnu vezu. Najvjerojatnije je da nikada neće ni biti. Nema smisla da mu objašnjavate kako ste baš vi za njega savršeni te da ga pokušavate promijeniti jer ćete djelovati poput očajnice. Pustite ga i ne gubite vrijeme na njega. Radije to vrijeme iskoristite kako biste pronašli pravog.

Nije prebolio bivšu

Ove tipove definitivno trebate izbjegavati ukoliko vas zanima ozbiljna veza. Govori li često o njoj, prepričava li vam njezine navike, hobije, interese, pa čak i stvari koje su zajedno radili, znak je da je još nije prebolio čak i ako to ne želi priznati. Njemu definitivno treba vremena da raskine s prošlošću, pa ne možete očekivati da će vas zaprositi.

Posao na prvom mjestu

Usmjeren je na posao i sve se vrti oko njegove karijere. Previše radi, pa nema vremena za vas. To je tip muškarca koji mora biti zadovoljan poslovnim uspjehom ili barem znati da je na najboljem putu da ostvari svoj cilj. Do tada ne očekujte previše od njega.

Uvijek traži bolje

S njim će vam biti fantastično. Postoji samo jedna ‘mala’ zamjerka – nije se u stanju obvezati. On uvijek misli kako nešto propušta i da će mu s nekom drugom biti bolje, premda je ono što ima s vama fantastično. Sigurno ne želite život potratiti na nekoga tko misli kako niste dovoljno dobri za njega.

Svi iz njegovog društva su upola mlađi

To je muškarac u kasnim 40-im godinama. Poslovno je uspješan. I dok su se svi njegovi prijatelji iz mlađih dana skrasili on se uporno druži s upola mlađima od sebe. Zanimaju ga provodi i puno mlađe cure. On, naime, samom sebi ne želi priznati kako te djevojke nisu s njim zbog njegovog izgleda ili duhovitosti, već zbog novca.

Još nije pronašao onu pravu

Prešao je 50-u i nikada se nije ženio jer mu je izlika uvijek bila kako nije pronašao srodnu dušu. Stoga se zapitajte – ako među mnoštvom djevojaka s kojima se, s obzirom na njegove godine, nalazio nije pronašao pravu kako možete biti sigurni da ste vi ta? Radije zaštitite svoje osjećaje i klonite ga se.

Na prvom mjestu su mu njegova djeca

Upoznali ste muškarca koji je rastavljen i ima djecu. Besprijekorno o njima skrbi i sudjeluje u njihovim životima. Upravo to vas je i privuklo njemu jer otac koji toliko drži do djece ne može biti loš čovjek. Nema ništa loše u tome što je odgovoran otac, no ukoliko se vi zbog toga ne možete viđati i zajedno provoditi vrijeme, zapitajte se hoće li ikada u njegovom srcu biti barem malo mjesta i za vas.

net.hr

Komentari

komentara