Ljubav i veze

Šta ga otkriva – 10 znakova da vas on vara

Napisao admin

Otkrijte da li vaš suprug odgovara profilu muškarca koji bi prevario suprugu.


Ljubavni par (Foto: Haber.ba)

Neki znaci neverstva su sasvim jasni i očigledni: trag karmina na okovratniku, miris ženskog parfema, poslovni sastanci subotom uveče… Međutim, postoje i manje očigledne karakteristike koje imaju gotovo svi neverni muževi. Ali, ako se neka od dole navedenih osobina odnosi na vašeg supruga, mogli biste da počnete da proveravate okovratnike njegovih košulja.

1) TAJANSTVEN JE

Tajanstven je naročito kada je reč o njegovom telefonu. Ili češće telefonira, ili ignoriše pozive, često menja šifru ili iznenada počinje da ga zaboravlja u kancelariji ili automobilu.

2) NIJE VIŠE MAMIN SIN

Obratite pažnju na muškarca koji je ljutit na svoju majku, koji počinje ružno da govori o njoj ili koji postaje neljubazan prema njoj, jer to znači da ima disfunkcionalnu vezu. Muškarci koji ne poštuju svoje majke, često nisu u stanju ni da poštuju svoje partnerke.

3) NESIGURAN JE

Bilo da je reč o njegovom izgledu (počela je da mu se proređuje kosa) ili o poslu (upravo je dobio otkaz), ako oseti da je odbačen ili da počinje da stari, to često može biti uzrok da potvrdu svoje ličnosti potraži na drugoj strani – u zagrljaju nove žene.

4) POSTAO JE ZABORAVAN

Često je odsutan mislima, ili postaje “zaboravan”. Umesto da pomeša detalje vezane za vas i za ljubavnicu, on smatra da je sigurnije da “zaboravi” koji je vaš omiljeni restoran ili parfem. Ako počne da postavlja pitanja na koja bi sigurno trebalo da zna odgovor (kao što je, na primer, koji ste zadnji film gledali, a rekli ste mu već dva puta), znajte da nešto nije u redu.

5) POSTAJE NARCISOIDAN

Muškarci koji su nezreli i egocentrični, skloni su preljubi, kažu stručnjaci. Narcisi nisu sposobni za empatiju i na žene gledaju kao na objekte. Pored toga, ubeđeni su da imaju prava da rade šta požele.

6) NE POKAZUJE VIŠE NEŽNOST

Muškarac koji ima vezu sa strane, prestaje da vas drži za ruku, mrzi ga da vas masira, zaboravi da vas pljesne po debelom mesu, uštine za obraz… iako i dalje vodi ljubav s vama.

Ako ni ranije nije bio tip koji voli da pokazuje nežnosti i da se mazi, nije zabrinjavajuće.

Možda je samo pod stresom. Ali, ako je ranije voleo sitne fizičke kontakte, pitajte ga šta nije u redu.

7) ODAJE SE POROCIMA

Više pije (bilo alkohol bilo lekove), počeo je da se kocka – jednom rečju izgubio je samodisciplinu, i veruje da iz svega može da se izvuče.

8) ŠARM IZ NJEGA IZBIJA NA SVE STRANE

Kao kad mali dečak razbije neku igračku, ali je dovoljno samo da vam se nasmeši, ili stavi glavicu u krilo, i sve mu je oprošteno. Ubeđen je da ćete mu sve oprostiti ako uspe da vas opčini.

9) POSEDUJE MOĆ

Ako je vaš suprug na nekoj važnoj ili cenjenoj funkciji, vrlo lako možete očekivati da pokuša da svoju moć iskaže i na tom polju. Studije su pokazale da muškarci koji sebe smatraju moćnima češće postaju neverni. Moć je, izgleda, veliki afrodizijak.

10) KRITIKUJE VAS

Počinje da vam prebacuje razne sitnice i da vas okrivljuje za sve i svašta. Suočite se sa mogućim problemom. Ako prizna i pokaže kajanje, ima nade. Ali, ako uporno odbija da ste ga otkrili, bolje će biti za vas da se izvučete iz ovakvog odnosa.

blic

Komentari

komentara