Ljubav i veze

Ljubavni horoskop – Ne brinite, ovaj vikend će frcati iskre!

Napisao admin

Zbog Valentinova, sve će biti u znaku romantike. No hoće li planeti surađivati ovaj vikend i dati vam podršku? Na sreću, odgovor je vrlo jasan – da!


Seks (Foto: Cure.ba)

U petak će se pun Mjesec pojaviti u najromantičnijem od svih znakova – Lavu. On je kralj ljubavi i možete očekivati veliko ispunjenje i sreću ako vi i partner imate planove za ovu romantičnu večer. Očekujte velike geste, očaravajuće poklone i posebne intimne trenutke.

Lav izvlači sve što je potrebno kad je u pitanju ljubav. On u svemu pretjeruje pa možete očekivati da ćete se osjećati obožavano zahvaljujući osobi koja vas voli. Uzvratit ćete velikodušno i bez puno truda istom mjerom što će samo uljepšati vaš zajednički doživljaj Valentinova.

Kasno u petak navečer, Sunce ostvaruje povoljan aspekt s Marsom pa možemo očekivati povišene tenzije i ‘potentne’ reakcije u spavaćoj sobi. O da, frcat će iskre!

U subotu, Mjesec ulazi u praktičnu Djevicu. Energija punog Mjeseca od petka utjecat će i na cijeli vikend, no ulaskom u Djevicu i odnosi će postati praktičniji pa će i pažnja koju ćemo poklanjati osobama koje volimo imati takav predznak.

Romantične ocjene vikenda od 14. do 16. veljače:

OVAN ❤❤❤

BIK ❤❤♡

BLIZANCI ❤❤♡

RAK ❤❤♡

LAV ❤❤❤

DJEVICA ❤❤♡

VAGA ❤❤♡

ŠKORPION ❤❤♡

STRIJELAC ❤❤❤

JARAC ❤❤♡

VODENJAK ❤❤♡

RIBE ❤❤♡

tportal

Komentari

komentara