Ljubav i veze

Najbitniji faktori – Top 13 ženskih osobina koje svi muškarci obožavaju

Napisao admin

Grudi i zadnjica jesu seksi, ali ne i dovoljni razlozi da ga zadržite. Vaša inteligencija, posvećenost, sposobnost slušanja učiniće da ga osvojite na duže staze.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Put do njegovog srca ne ide preko kreveta. Ovo su najbitniji faktori, zbog kojih muškarca potpuno opčini suprotan pol.

1. Smisao za humor

Smeh je životni lubrikant – uz njega je sve bolje glatko. Zato, ne čudi da je jedna od najseksi stvari upravo smisao za humor. Svaki muškarac će se lepše osećati pored devojke koja zna da se našali i izmami mu osmeh na lice.

2. Nezavisnost
Vitezovi još uvek postoje. Svaki normalan muškarac srećan je jer može štititi i brinuti se o ženi koju voli. Ali, žena koja je stalno zavisna od svog partnera može biti odbojna. Zdrava doza nezavisnosti je veoma privlačna i poželjna.
3. Briga i negovanje

Muškarac ne mora napraviti audiciju za majku svoje buduće dece, kako bi video kakvi su njeni majčinski nagoni. Pokazujte ove kvalitete dok mazite kućnog ljubimca, dok se obraćate nekom detetu ili njemu kad je bolestan. On vašu brigu tada prepoznaje kao privlačnu, a ne kao kopiju svoje majke.

4. Inteligencija je uvek vaš adut
Kada je reč o seksepilu, vaš mozak je vaš najbolji prijatelj. Pamet je bila i ostala glavni adut zavođenja. Jedna od najvećih zavodnica u istoriji, čuvena Kleopatra, zapravo nije bila ni blizu lepotice. Ona je Julija Cezara i Marka Antonijaosvojila svojim bistrim umom.

5. Poštovanje prema njegovom poslu

Bez obzira kojim se poslom bavi, kad pokažete iskreno poštovanje prema njemu i veštinama koje poseduje, u tom će trenutku misliti da ste najseksepilnije biće na svetu. Zato, nemojte okretati glavu ili prevrtati očima kada krene da vam priča o poslu. Ako se u tome zanese i produži svoj monolog, slatkim i umiljatim glasom mu kažite da biste sada mogli da radite nešto drugo. Ali, uvek ga saslušajte i dajte mu neki komentar ili savet.

6. Spremnost na fer svađu
Prepirke su deo svake veze. Međutim, razliku između toga hoće li vas videti kao napornu svađalicu ili seksi devojku, koja ima svoj stav, je u tome hoćete li izvesti svađu bez omalovažavanja. Verovatno se svima desi da se nekada stvari otrgnu kontroli da ste toliko povređeni ili ljuti da mu u lice saspete najteže reči. Ali, učite na greškama iz prošlostii trudite se da to ne ponavljate.

7. Flertovanje

Ne zavodite ga samo dok ne uđete u vezu. Strasti uvek treba podgrejati, zato flertujte sa njim i napravite seksi atmosferu kada se on tome najmanje nada. Uletite ispod tuša i krenite sa erotskim sapunjanjem njegovog tela, ljubite ga i dodirujte dok gleda utakmicu ili film, poljubite ga s vremena na vreme dok šetate gradom.

8. Velikodušnost
Egocentrični ljudi nisu nikome privlačni. Vaš velikodušni duh,spremnost da često dajete ne tražeći ništa zauvrat, jedna je od najseksi stvari koje muškarac vidi u vama. Zato, pokažite svoju dobru stranu i ne trudite da budete fatalna zavodnica, koja će ga praviti ljubomornim i testirati granice njegove strasti i ljubavi.

9. Iniciranje seksa

Želite seks i uvek mu to stavljate do znanja. Razigrane i pustolovne žene u spavaćoj sobi su magnet za jači pol. Zato, preuzmite nekada inicijativu i smislite ludo mesto za vođenje ljubavi, koje odskače od šablona. Igrajte mu prljavi ples u krilu gole i podelite sa njim sve vaše erotske fantazije.

10. Dajete mu prostora
Zajedništvo je super, ali je samoća druga strana privlačnosti.Dajte mu vremena da solira sa prijateljima, to odvojeno vreme još više će vas zbližiti, jer je svima nekada potrebno da ode u svet, gde neće biti njegovog partnera. Uostalom, ako ste svaki dan zajedno, nećete znati kako je kada se uželite intimnih trenutaka toliko da ne možete da skinete ruke jedno sa drugog.

11. Prihvatite ga onakvog kakva jeste

Muškarci znaju da nisu savršeni. Pokažite mu da ga prihvatate takvog kakav je i dane ulazite u vezu sa spiskom promena koje on mora da izvrši na sebi. Saberite sve njegove vrline i mane i razmislite da li možete ostati sa njim, bez uvođenja bilo kakvih izmena.

12. Budite odane
Prevara je možda sve zastupljenija, ali u dorboj i ozbiljnoj vezi nikada nije bila u modi.Odanost samo njemu razlikovaće vas od ostalih i učiniće vašu vezu jačom, a njega privrženijeg vama. Malo ljubomore uvek je zdravo, ali trudite se da ne pređete granicu.

13. Odvajajte vreme za vas dvoje
Bez obzira radi li se o tome da ste već godinama u braku ili ste tek u vezi, jedna od najseksi stvari koju možete učiniti je odvojiti vreme za svog partnera i usredsrediti se na vaš odnos. Rezervišite mesto u restoranu ili pobegnite negde na vikend. Ponekadon mora vidi kako vam je važniji od svih obaveza – šefa, majke, pa čak i dece – barem na kratko.

kurir

Komentari

komentara