Ljubav i veze

Ne radite ih i vi – Greške koje žena pravi kad je muškarac vara

Napisao admin

Praćenje, provjeravanje mobilnog telefona i bacanje krivice na njegovu ljubavnicu nisu pravo rješenje


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Povrijeđena žena koja sumnja da je prevarena spremna je na svakakve poteze. Detektivske akcije, ispitivanje i prijetnje samo su deo loših odluka koje nijedna prevarena dama sebi nipošto ne bi trebalo da dozvoli.

Donosimo vam tri najveće i najčešće greške koje one skoro uvek čine kad saznaju da ih partner vara, a to samo troše njihove živce i vreme.

Spremni na sve da ga vratite

Pre svega, ako je vaš voljeni muškarac spreman na prevaru, dobro razmislite da li je on zaista osoba koju želite pored sebe. Preljuba je način ponašanja koje najverovatnije neće prestati samo zato što vam je on to obećao ili zato što ste vi odlučili da radikalno promenite svoje ponašanje. Ne krivite sebe jer, ako je neko toliko nezreo da nije u stanju da sačuva vezu ili brak i preda se osobi koju voli, verovatno vas i ne zaslužuje.

Konstantna špijunaža

Kad žena posumnja da ju je partner prevario, njena prva reakcija uvek je špijunaža i detaljno istraživanje celog slučaja. Za ispitivanje njegovih prijatelja i roditelja i za svakodnevno proveravanje njegove putanje kretanja ili listinga poziva na mobilnom telefonu potrebno je potrošiti mnogo energije i truda, a na kraju se uglavnom sve svede na to da se potvrdi ono što je očigledno – da prevara postoji. Ako već neko vreme sumnjate da nešto nije u redu, ne treba vam nikakav fizički dokaz, a najmanje blamaža i bespotrebno ronjenje suza. Skupite snage i s partnerom otvoreno porazgovarajte o onome što vas muči.

Prebacivanje krivice na ljubavnicu

Iako prevarena žena uvek veruje da je ljubavnica njihovog partnera bezdušna kučka i kradljivica muškaraca koja je kriva za sve, pod hitno se vratite se u realnost jer problem nikad ne leži u trećoj osobi. Ona nije ta koja je pred svedocima jasno i glasno obećala da će s vama deliti život i da će uvek biti verna i iskrena. Da nije ona u pitanju, na njenom mestu bi verovatno bila neka druga, što znači da za prevaru postoji samo jedan krivac – vaš partner!

kurir

Komentari

komentara