Ljubav i veze

Igra zavođenja – Ovako ćete znati da mu se sviđate!

Napisao admin

Naučite čitati njegov govor tijela i otkrijte sviđate li mu se ili ne.


Zavođenje (Foto: Cure.ba)

Igrice zavođenja znaju biti jako komplicirane, ali tijelo komunicira puno jasnije i izravnije. Pročitajte što vam otkriva njegov govor tijela.

Namjerno vam odmjerava tijelo

Pogledom će krstariti po vašem tijelu zadržavajući se na najzanimljivijim dijelovima. No nemojte se dati zavarati; on vam je tijelo odmjerio već na prvi pogled, samo vam sada dopušta da vidite kako vas mjerka kako bi vam pokazao da mu se ono što vidi jako sviđa.

Ruke polaže na kukove

U ovakvoj pozi muškarac djeluje samouvjereno, a držanje ruku na kukovima naglašava njegovu fizičku veličinu. Nesvjesnim pokretima ljudi su skloni naglasiti svoje najprivlačnije dijelove tijela te dijelove gdje vole biti dotaknuti.

Igra se s odjećom

Neprestano otkopčavanje i zakopčavanje gumba na jakni otkriva malu dozu nervoze te prikrivenu želju da skine odjeću.

Dodiruje si lice

Ako je zainteresiran, dok gleda u vas, svako malo će si dodirivati lice, uši ili trljati bradu. Ovi su pokreti oblik pomalo nervoznog uzbuđenja. Naime, kada nam se netko sviđa, koža nam postaje osjetljivija na dodir i stimulaciju.

Dodiruje vas lagano dok vam nešto objašnjava

Dodiruje vam ruku ili rame… Ovaj pokret nije samo oblik lijepih manira i pristojnog načina da vam nešto objasni, poruka je ovog pokreta ‘ne želim te izgubiti’. Želi vam pokazati da se brine za vas te da vam nitko drugi nije potreban.

Usne su mu poluotvorene

Ako mu se sviđa ono što vidi, usne će mu se automatski rastvoriti u trenutku kada vam se pogledi susretnu.

Privlačit će pozornost

Ovisno o svojoj osobnosti, pažnju će vam pokušati privući na različite načine. Ako je mirnijeg karaktera, pažnju će vam pokušati privući gotovo nezamjetnom gestom poput popravljanja kravate, a drugi će se pretvoriti u klauna. Svaki pokret ili gesta koju napravi bit će u cilju da se izdvoji iz skupine te da ga primijetite.

tportal

Komentari

komentara