Ljubav i veze

Tajne privlačnosti – Trikovi koji će te učiniti neodoljivom!

Napisao admin

Privlačnost se ne može odglumiti, a muškarac koji te ne smatra poželjnom neće samo tako promijeniti mišljenje. Ipak, postoje trikovi koji će ga natjerati da se predomisli.


Ljubavni par (Foto: Index.hr)

Nosi crveno
 
Jednostavno je – muškarci se osjećaju bolje kada je pored njih žena u crvenom. Ta ih boja budi i čini uzbuđenima, a to neće pripisati tvojoj crvenoj haljini, nego tebi.
 
Pazi s usnama
 
Iako je crvena boja garancija da će te primijetiti, izbjegavaj ju na usnama. Istraživanja pokazuju da je muškarcima privlačnija žena koja ima neki neutralni ruž, dok ih one sa jarko crvenim usnama odbijaju.
 
Smiješi se
 
Ženski osmijeh je najbolje oružje za pridobivanje muškarca. Pokazuje da si opuštena i daje mu do znanja da će se s tobom uvijek dobro zabaviti.
 
Njeguj kosu
 
Muškarci vole vidjeti ženu sa sjajnom, čistom kosom. Kosa koja nježno pada preko ramena jako im je privlačna, jer zamišljaju kako prstima prolaze kroz nju. Čak i kada ju podigneš, maštati će o tome kako izgleda kada ju napokon spustiš.
 
Osvoji ga mirisom
 
Najlakše ga je osvojiti ako osjeti da fino mirišeš, što ženama nije veliki problem. Muškarci najviše vole nježne, citrusne mirise, ali i one puderaste. Kakav god parfem odabrala, pazi da ne pretjeraš s nanošenjem, jer i najfiniji parfem može mirisati neugodno u prevelikim količinama.
 
Upali svijeće
 
Zamračena soba i svjetlo svijeće mogu ti puno pomoći. Pod svjetlima svijeće svi izgledamo puno bolje, a muškarac automatski ima osjećaj da će uslijediti nešto seksi, pa nas gleda drugim očima.

index.hr

Komentari

komentara