Ljubav i veze

Kad žene postanu vještice – Naša najgora raspoloženja zbog kojih muškarci lude

Napisao admin

Noć vještica je pred nama i dok se žene maskiraju u zastrašujuće likove iz noćnih mora, muškarci se svake godine u ovo vrijeme šale kako je to jedina noć kada se ne moramo maskirati.


Žene (Foto: Cure.ba)

Šalu na stranu, svjesne smo da postoje određeni trenuci kada baš nismo najbolje raspoložene, pa stvarno postajemo vještice. Ali imamo dobro objašnjenje…
PMS
 
Znamo, ne možemo baš sve svaliti na ovaj sindrom, ali svakoj je ženi jasno da u to vrijeme ne možemo biti dobro raspoložene. Tijela nas ne slušaju, izbijaju nam prištići, najmanja sitnica nas može dovesti do suza… Živčane smo, osjetljive i netolerantne, ali to uopće nismo mi – to su hormoni.
 
Rasprodaja
 
I najmirnija žena može postati Rambo kada je riječ o dobroj rasprodaji. Znamo da nam možda ne trebaju nove cipele i znamo da bismo mogle ne ući u taj dućan, ali želimo ih, i ući ćemo. I kad vidimo da neka druga cura poseže za zadnjim parom, nećemo joj dozvoliti da pobjedi. Možda zvuči kao da smo lude, ali to radimo kako bismo bile lijepe – za svog dečka (i za sebe, ali ova prva isprika je bolja).
 
Njegova bivša cura
 
Nemamo ništa protiv bivše cure našeg dečka, dok god ostaje u svom stanu i ne približava mu se previše. Dopisivanje sa bivšom curom možda djeluje bezazleno, ali od toga nam se diže kosa na glavi i postoji mogućnost da ćemo se jako posvađati. Opet, nismo mi krive – kriva je bivša. I mobilni operater.
 
Nered
 
Većina žena voli uživati u lijepo uređenom stanu, a jednom kada je stvarno uredan i čist, većina će žena dobiti mali slom živaca ako ima neurednog dečka. Ako smo cijeli dan pospremale, a on dođe doma i baci zmazane čarape na stolić ispred televizora, ne možemo garantirati da ćemo ostati mirne. I opet – nismo mi, on je.

index.hr

Komentari

komentara