Ljubav i veze

Pametno zavođenje – Osam najboljih savjeta za flert!

Napisao admin

Isprobajte ove tehnike čim prije. Jamčimo vam veće šanse za upoznavanje novih frajera…


Flertovanje (Foto: cure.ba)

1. Prosječan frajer kad vas upozna, manje od jedne sekunde gleda u vaše oči, ali zato sedam sekundi posveti vašim usnama. Kako biste bili sigurni da će on svoj pogled zadržati još dulje na vašim usnama, odaberite ruževe crvenih nijansi.

2. Jedno istraživanje je pokazalo da najviše uspjeha imaju osobe koje pošalju 35 signala za flert u tijeku jednog sata. Nemojte se zamarati brojenjem, ali pametno dozirajte sve te poglede i “slučajne” dodire koji će mu jasno dati do znanja što želite, ali da ipak ne ispadnete prenapadni.

3. U većini slučajeva frajer će prići djevojci, nakon što im se pogledi sretnu tri puta. Stoga, kad vam se netko svidi, budite sigurni da ste dostigli ovu brojku. Kontakt očima koji traje dulje od tri sekunde, znak je da ste spremni za nešto više od običnog promatranja.

4. Previše kontakta očima jedna je od najvećih pogrešaka. Kad se uvjerite da ste zaokupili njegovu pozornost, smirite malo lutanje svog pogleda.

5. Žene su najprivlačnije frajerima kad malo nagnu glavu naprijed i promatraju svog sugovornika odozdo. Tada izgledaju ženstvenije i više seksi.

6. Vjerojatno neće uspjeti vidjeti vaše donje rublje već prve večeri, ali kratki bljesak naramenice vašeg grudnjaka može ga još više privući.

7. Griješite ako mislite da je duboki dekolte najvažniji. Atraktivnije su žene sa dugim rukama, pa zato obucite haljinu bez rukava kako bi dodatno izdužili vaše ruke.

8. Najprivlačniji je osmijeh koji stvara sitne bore oko očiju, jer je spontan i prirodan, stoga budite veseli i dobro raspoloženi.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara