Ljubav i veze

I potpuno su vaši – Ovo muškarci žele čuti od vas!

Napisao admin

Nisu samo žene slabe na komplimente – i tipovi cvjetaju zbog lijepih riječi i to jaaako!


Muškarac i žena (foto: cure.ba)

Psiholozi su istraživali šta je to što najviše žele čuti od vas, a mi će ovdje sažeti par najvažnijih činjenica. Potrudite se nagraditi svog voljenog sljedećim izjavama:

# Jedan od muškarcima najdražih komplimenta je taj da su vješti u krevetu, naravno. Ukoliko dobiju ovakvu pohvalu to ih neće samo oraspoložiti, već će im dati poticaj da budu još bolji!

# Oni vole znati da su potrebni ženama i raspoloženi su da im pomognu u svemu što ne mogu samostalno obaviti. Sigurno ste primijetile kako vaš dragi procvjeta kada s lakoćom otvori vašu bočicu laka oko koje ste se vi preznojavale.

# Još jedna izuzetno draga im rečenica je ta kada kažete kako ne bi ste mogle živjeti bez njega.

# Posebno im je drago čuti kako su dobri u poslu koji rade. Baš svaki od pripadnika jačeg spola voli čuti kako kvalitetno i odgovorno obavlja svoje zadatke i uživa da mu se neko divi zbog toga.

# Ako želite malo začiniti svoj seksulani život i podgrijati stvari na ovom terenu, pohvalite njegov izgled i bilo šta što vas privlači na njemu. Komplimenti ove vrste pozitivno će utjecati na njegovo raspoloženje i samopuzdanje jer će se osjećati poželjnim, a tada se spremite za vatromet.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara