Ljubav i veze

Gospodin Savršeni – Nekoliko odlika idealnog muškarca

Napisao admin

On postoji, sigurni smo u to, samo ga treba znati pronaći. Uz ove odlike, to će sada ipak biti malo lakše:


Muškarac (foto: cure.ba)

Podržava te

U svemu što poželiš. Ako kažeš da želiš postati astronaut, on će reći da je uz tebe (i kasnije ti razumno objasniti zbog čega je to možda nemoguće). Pravi muškarac daje podršku ženama u svom životu, a one pored njega osjećaju kako je sve moguće.

Zna se igrati s djecom

Muškarac koji zna što napraviti s klincem, umjesto da samo zbunjeno bulji u njega, sigurno će biti jako dobar otac. Bez obzira na to želiš li dijete ili ne, lijepo je znati da pored sebe imaš muškarca koji nije zaboravio da je i sam nekad bio klinac.

Dobar je s rukama

Ne kažemo da mora znati sastaviti bicikl od nule, ali u svakom slučaju nije loše da zna malo više od običnog mijenjanja žarulje. Ako vam se ikada pokvari auto nasred ceste, lijepo je znati da si u društvu nekoga tko neće samo sjesti na rub i plakati.

Ima manire

Mnogi kažu da su džentlmeni stvar prošlosti, ali griješe. To je nešto što je uvijek u modi, a muškarac koji ti otvori vrata od automobila kad ulaziš, izmakne stolac u restoranu ili te samo otprati do kuće puno je bolji od onog koji ne radi ove stvari.

Sluša te

Ne samo kada pričate o njemu, ili o seksu, ili o načinima na koje je on odličan u seksu, govorimo o muškarcu koji stvarno sluša. Takav će muškarac zapamtiti i kad ti je rođendan, i koja ti je najdraža pjesma, čak će zapamtiti i kada vam je godišnjica.

index.hr

Komentari

komentara