Ljubav i veze

Jelena Karleuša ogorčena kao nikada: Laži o Dušku plasiraju dvije ženske nakaze koje niko neće da j…

Napisao H. H.

Mediji u Srbiji su nedavno pisali o navodnoj aferi Duška Tošića i blogerice Ane Jovanović. Povodom ove priče oglasila se Ana Jovanović koja je sve ovo demantirala, kao i Duško Tošić, koji je podnio tužbe protiv medija koji su objavili ove laži. Posebnu pažnju medija je privukao demant Jelene Karleuše koja je tada podržala Anu i optužila medije da nanose bol njenoj porodici.

Nakon čitave afere Duško je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je podnio tužbe protiv svih novina i portala koji su ovu priču plasirali, prenosi “Avaz“.

Nekoliko dana nakon što se smirila prašina koju je ova priča podigla, ponovo su se pojavile tvrdnje da je Duško Tošić otputovao na odmor u Tursku sa Anom Jovanović.

Međutim, Tošić je u Istanbul otputovao kako bi potpisao za novi klub. Naime, Duško je od danas novi član Kasimpaše, saopštio je turski klub.

Jelena Karleuša je odmah reagirala i napisala:

– Čestitam Dušku potpisivanje ugovora sa novim klubom Kasimpasa u Istanbulu, Turska je zemlja koja ga neizmjerno voli i poštuje. Trenutno se nalazi u novom kampu i veoma je sretan. Mojim pratiocima u Duškovo ime još jednom poručujem – protiv budala koje pišu ovakve laži u tabloidima Duško je podnio tužbe. Duško nikada u životu nije upoznao ovu osobu sa kojom ga budale nedjeljama spajaju bez ikakvog dokaza. Niti upoznao niti zna ko je. Mojim pratiocima ću još jednom objasniti da ovakve gluposti izmišljaju dvije ozbiljno bolesne i mržnjom opsjednute ženske nakaze iz “Kurira” i “S.Telegrafa” kojima sam izgleda ja kriva što ni jedan fudbaler neće da ih j… – poručila je Jelena Karleuš

Komentari

komentara