Ljubav i veze

ZA NJIH NEMA “NE”: Ova 3 muškarca su najveći zavodnici u horoskopu!

Napisao H. H.

Tri znaka koja se izdvajaju od ostalih muškaraca jer su pravi, istinski šarmeri…

Bik

Žene teško da mogu da odjelo njegovim zavodničkim sposobnostima. Iako je gotovo nesvjestan svoje senzualnosti Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umijeća Kamasutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak umije da priredi vatromet emocija i pažnje. On će vam pružiti takav doživljaj da ćete se osjetiti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvjesno privuku i one koje ne bi željeli, piše “Informer“.

Blizanci

Njegov osmijeh razoružat će svakoga, a uvijek će se truditi da se drugi oko njega osjećaju dobro. Oni su kraljevi šarma, rijetko koja bi im mogla odoljeti. Oni uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju,a uvijek imaju neku zanimljivu priču čime i osvajaju suprotni pol. Nikada “ne pucaju” na se*s kao prioritet već na intelekt, po čemu se i izdvajaju iz mase, a svojim pozitivnim stavom vrlo lako vežu za sebe onu koju su zacrtali.

Škorpija

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton. Ovog muškarca je teško ne primijetiti. Njegov zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud, ne može vas ostaviti ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko osjeća i njegova intuicija je izražena do te mjere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu veoma predan uživat će da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umijeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

Komentari

komentara