Ljubav i veze

Koji je idealan broj se*sualnih partnera za žene i muškarce?

Napisao H. H.

Koji je idealan broj se*sualnih partnera za žene i muškarce bilo je pitanje kojim se bavilo istraživanje portala Superdrug Online Doctor. Ispitanici su morali odgovoriti na upit koju brojku smatraju ‘najpoželjnijom’ kada je riječ o se*sualnoj prošlosti njihovih partnera.

Muškarci češće od žena lažu o svojoj se*sualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerica imali, potvrdilo je istraživanje stranice Superdrug Online Doctor. Glavno pitanje kojim se istraživanje bavilo bio je idealan broj se*sualnih partnera.

Prema odgovorima ispitanika koje se pitalo koju brojku smatraju ‘najpoželjnijom’ kada je riječ o se*sualnoj prošlosti njihovih partnera, zaključeno je da za žene ona iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje doživljavati kao promiskuitetnu.
Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se očituje i u preciznoj brojci: idealan broj se*sualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi 7.

Osim prevelikog, ispitanici su se izjasnili da ih može smetati i premali broj se*sualnih partnera: ako je žena imala se*sualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnera, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima,prenosi Dnevno

Komentari

komentara