Ljubav i veze

Upravo ste ostavljeni – Prije nego što se prepustite patnji, sjetite se ova tri razloga za osmijeh

Napisao admin

Niko ne može da porekne: Bolno je biti ostavljen. I dok ste možda u iskušenju da utonete u očaj, imajte ove tri dobre strane vašeg raskida na umu, i uskoro ćete shvatiti da nije sve baš toliko loše.


djevojka (foto: cure.ba)

Uložili ste nedjelje, mjesece, pa čak i godine sa nekim – i onda je ta osoba koju volite odlučila da će joj biti bolje bez vas. Odjednom, postoji rupa u vašem životu tamo gdje je vaš partner nekada bio. 

Međutim, ma koliko vam to u ovom trenutku zvučalo nevjerovatno, to što ste ostavljeni može da bude dobro za vas! Evo tri razloga zašto: 

1. To je odlična prilika da se ponovo povežete sa drugim ljudima u svom životu 

Kada izađemo iz veze, ponekad se dogodi da shvatimo da smo se u proteklom periodu sa najboljom drugaricom viđali tek jednom mjesečno. Brzo ćete osjetiti koliko su vam vaši prijatelji i porodica u stvari nedostajali, i vrijeme kada ste solo je idalno da nadoknadite vrijeme sa njima. 

2. Kada ste solo imate idealnu šansu da naučite nešto o sebi 

Možda ste tokom veze postali ekspert za partnerove promjene raspoloženja, ali ste izgubili iz vida ono najvažnije – sebe. Poslije raskida imate priliku da razmislite o svojim osjećanjima, riječima i postupcima, o onome što nije funkcionisalo i kako to možete da riješite. Neka vam sopstveno napredovanje bude prioritet neko vrijeme, da biste se u budućnosti bolje snašli. 

3. Vaš sljedeći partner će biti još bolji par za vas 

Da biste privukli pravog partnera, ključno je da i sami budete srećni i optimistični. Preuzimanje odgovornosti za svoje greške i prihvatanje stvari koje ne možete da promijenite su ključni da bi moglo da se nastavi dalje.

S media

Komentari

komentara