Ljubav i veze

Super savjeti – Kako ga pretvoriti u savršenog ljubavnika?

Napisao admin

Svaki muškarac može biti dobar u krevetu. No, neke za to ponekad treba i malo savjetovati, a tu ulogu preuzimaš ti. A ako se brineš oko njegovog muškog ega, nemoj. Većina frajera nema problema s tim, jer im je bitan rezultat, a to je tvoje potpuno zadovoljstvo.


Seks (foto: cure.ba)

Problem broj 1

Ruke su seksualni alat bez kojeg se jednostavno ne može. A ako on to ne zna, šapni mu ili još bolje pokaži gdje bi one trebale biti.

Problem broj 2

Ako se tvoj dragi koji put pogubi oko glavnih tačaka za stimulaciju, nemoj se sramiti pomoći mu da ih locira sa snažnijim “mmmm” ili “da,baš tu”. Bitno je samo da ne zvučiš kao GPS.

Problem broj 3

Ako mu tvoje donje područje služi samo za jednu stvar, to je problem. Ali ne toliko veliki da se ne može riješiti razgovorom, uz čašu vina. Kad saznaš o čemu se tačno radi, vidjet ćeš hoće li ti trebati još jedna čaša ili boca.

Problem broj 4

Odavno smo se složile da je tehnika bitnija. No, ako tvoj dragi cijelo vrijeme kombinira samo dva pokreta, koliko god bila dobra, s vremenom će ti dosaditi. Pokušaj riješiti problem savjetima u formi pitanja poput “kako bi bilo da…”. Uživaj!

index.hr

Komentari

komentara