Ljubav i veze

Mislila da je pronašla čovjeka svog života – Šokantna istina uništila joj život

Napisao H. H.

Mislila je da je on čovjeka njenog života i da ih ništa ne može rastaviti. Šokantnu istinu saznala kada je dečka predstavila svojim roditeljima.

Život jedna Amerikanke promijenio se iz korijena i postao prava noćna mora kada je saznala da je čovjek njenog života zapravo njen polubrat.

Anonimna djevojke je ispričala za časopisu Ebony svoju šokantnu ispovijest. Korija je upoznala na ljetovanju na Bahamima i zabavljali su se šest mjeseci prije nego to je saznala da joj je polubrat.

Istina je otkrivena keda je romansa postala ozbiljna i kada je odlučila da ga upozna sa roditeljima. Međutim, umjesto smijeha, te večeri u njenoj kući zavladao je muk i nevjerica, prenosi Daily Mail.

“Svojim roditeljima sam rekla da sam upoznala čovjeka svog života, a oni su željeli što prije da ga upoznaju. Kori je takođe bio uzbuđen. Toliko je slušao o mojoj porodici pa je osjećao kao da ih već poznaje. Roditelji su pozvali još gostiju, a u trenutku kad sam Korija pošla da predstavim tati, on je bio okrenut leđima. Ugledavši mog dečka, ispustio je tanjir iz ruku, a Kori je samo izustiti: Tata?”, prepričala je djevojka nevjerovatnu setuaciji, nalik onoj iz televizijskih serija.

Njen stric je te večeri objasnio sve, priznavši kako njegov brat ima tajnu porodicu, još jednu suprugu, sina i dvije ćerke.

“Zabavljala sam se s vlastitim bratom, i to šest mjeseci. Nikad to neću oprostiti svom ocu. Mojoj majci je to slomilo srce, a tek meni”, priča djevojka koja nije željela da upozna svoje polusestre.

Sada ide na psihoterapije, a njeni roditelji su pokrenuli brakorazvodnu parnicu.

index.hr

Komentari

komentara